ΤΗΛ. 2511105215 - ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΑΓΟΡΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 30 €
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΓΙΑ ΑΓΟΡΕΣ ΕΩΣ 12 ΑΤΟΚΕΣ ΔΟΣΕΙΣ

 0,00€
ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ
  Το καλάθι σας είναι άδειο.
> Αρχική > Blog / MotoRacing > MOTO BRANDS - ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΕΣ ΜΗΧΑΝΗΣ

Χειμερινά γάντια μηχανής Furygan


03/02/2022
Χειμερινά γάντια μηχανής Furygan

Θερμαινόμενα γάντια μοτοσυκλέτας Furygan από δέρμα, μαλακό κέλυφος, υφαντό σύστημα θέρμανσης, μόνωση, αδιάβροχη μεμβράνη και προστατευτικά D3O.

Η γαλλική εταιρεία κατασκευής εξοπλισμού αναβατών Furygan σκέφτεται και αφουγκράζεται τους μοτοσυκλετιστές που συνεχίζουν να οδηγούν ακόμα και το χειμώνα προσθέτοντας στην τελευταία της συλλογή μια νέα σειρά θερμαινόμενων γαντιών με το μοντέλο Heat X Kevlar.

Αυτά το θερμαινόμενα γάντια δρόμου είναι κατασκευασμένα από δέρμα κατσίκας, ύφασμα πολυαμιδίου και μαλακό κέλυφος και η παλάμη είναι εφοδιασμένη με ενισχυτικές μικροΐνες υψηλής αντοχής.


Πάνω απ’ όλα, τα γάντια της εν λόγω εταιρείας διακρίνονται για το σύστημα θέρμανσης που αναπτύχθηκε με το Kevlar. Πιο συγκεκριμένα περνά μέσα από ένα ύφασμα από Kevlar και ανθρακονήματα που εξασφαλίζουν καλύτερη κατανομή της θερμότητας.

Τα γάντια παρέχουν επίσης με αδιάβροχη και διαπνέουσα μεμβράνη καθώς και επένδυση και μόνωση 37,5 που περιορίζει τον σχηματισμό υγρασίας στο εσωτερικό. Υπάρχει επίσης προστασία D3O στις αρθρώσεις. Όλα τα γάντια της Furygan επίσης διαθέτουν πιστοποίηση CE στο επίπεδο 1KP.

Αυτά τα γάντια είναι πολύ "high tech" σε σχέση με άλλα μοντέλα και σε σύγκριση με την κατασκευή τους, αλλά και με τη διακόσμηση. Επίσης είναι πολύ απαλά στην αφή, δίνοντας επίσης μια εντύπωση ποιοτικής κατασκευής.


Όλα τα παραπάνω στρώματα το κάνουν λίγο άκαμπτο στην αρχή, μια εντύπωση που κάμπτεται με την επερχόμενη δοκιμή του. Το σίγουρο είναι ότι είναι λίγο μεγαλύτερα, συνήθως ένα Μ είναι σχεδόν L, αλλά όλα αυτά για να είναι άνετα για όσους δεν τους αρέσει να είναι σφιχτά, ειδικά τον χειμώνα.


Είναι διαθέσιμα σε διάφορες αποχρώσεις και χρωματισμούς από S έως 2XL. Η γαλλική εταιρεία Furygan παράγει επίσης την ίδια εκδοχή και σε γυναικεία γάντια μηχανής και με τις ίδιες ανέσεις που χαρακτηρίζουν τα αντρικά γάντια.


Ποιοτικά χαρακτηριστικά:

-Δέρμα κατσίκας, πολυαμίδιο και μαλακό κέλυφος
-Παλάμη ενισχυμένη με μικροΐνες υψηλής αντοχής

-Σύστημα θέρμανσης σε ύφανση από Kevlar και ανθρακονήματα

-Επένδυση και μόνωση

-Αδιάβροχη και διαπνέουσα μεμβράνη

-Προστασία αρθρώσεων D30
-Πιστοποιημένα  σύμφωνα με το πρότυπο EN 13594 Επίπεδο 1KP

Επίσης στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα Motoracing.gr μπορείτε να βρείτε όλη την πλήρη γκάμα της εταιρείας Furygan σε γάντια μοτοσυκλέτας τόσο σε αντρικά και γυναικεία οσο και σε χειμερινά, καλοκαιρινά και τεσσάρων εποχών. Παράλληλα θα βρείτε και την ολοκληρωμένη σειρά σε μπουφάν μηχανής, παπούτσια & μπότες αναβάτη, μπαλακλάβες, παντελόνια μοτοσυκλέτας κ.α.

Περισσότερες πληροφορίες


www.motoracing.gr


Κ. Τσολάκη 20 


65403 Καβάλα


Τηλ.: 2510200570


Email:info@motoracing.gr





« Επιστροφή




ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ
Για αγορές άνω των 30€
ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΕΠΙΣΤΡΟΦΩΝ
ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΕΠΙΣΤΡΟΦΩΝ
Σε 14 ημερολογ. ημέρες
ΑΣΦΑΛΕΙΣ ΣΥΝΑΛΛΑΓΕΣ
ΑΣΦΑΛΕΙΣ ΣΥΝΑΛΛΑΓΕΣ
Με πιστωτική κάρτα
© 2023 motoparts33.gr Κατασκευη eshop by infocus
Back To Top
58
gr
COOKIE DIALOG