ΤΗΛ. 2511105215 - ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΑΓΟΡΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 30 €
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΓΙΑ ΑΓΟΡΕΣ ΕΩΣ 12 ΑΤΟΚΕΣ ΔΟΣΕΙΣ

 0,00€
ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ
  Το καλάθι σας είναι άδειο.
> Αρχική > Blog / MotoRacing > SCOOTER KYMCO

Το νέο τρίτροχο scooter Kymco CV3 Noodoe έφτασε!!


27/10/2022
Το νέο τρίτροχο scooter Kymco CV3 Noodoe έφτασε!!


Η Kymco επιτέλους φέρνει στην Ελλάδα το πρώτο της τρίτροχο scooter 
Kymco CV3  550i Noodoe Euro 5 με στόχο να κερδίσει τους αναβάτες που θέλουν περισσότερη ασφάλεια και άνεση. Στην πραγματικότητα είναι το πρώτο της κατηγορίας στην ιστορία με δικύλινδρο κινητήρα! Ταυτόχρονα, είναι το πρώτο με πλαίσιο αλουμινίου και το ισχυρότερο τρίτροχο παραγωγής που έχει παρουσιαστεί ποτέ!


Μετά από μακροχρόνια έρευνα και εξέλιξη, ο κύβος ερρίφθη. Το CV3 είναι έτοιμο να ξεκινήσει την εμπορική του πορεία και μαζί του φέρνει τεχνολογία, εξοπλισμό και εφαρμογές που άμεσα θα το καταστήσουν το επίκεντρο του ενδιαφέροντος.

Η Kymco τα τελευταία δύο χρόνια έχει πιέσει έντονα την εξέλιξη του πρώτου τρίτροχου scooter της με στόχο να το παρουσιάσει μέσα στο 2022. Το CV3 είναι πλέον έτοιμο και οδεύει προς τη χώρα μας, κουβαλώντας μαζί του πλούσιο εξοπλισμό, ισχυρό κινητήρα και ένα πολύ προηγμένο σύστημα μπροστινής ανάρτησης.




 

Το CV3 είναι αυτό που θα δώσει τη λύση σε όλους όσους επιθυμούν και επιλέγουν επιδόσεις, την αυξημένη ασφάλεια του δεύτερου τροχού μπροστά και ανέσεις.Το αρκτικόλεξο CV3 προέρχεται από τα αρχικά των λέξεων Concept Vehicle, με τον αριθμό “3” να υπονοεί την ύπαρξη τριών συνολικά τροχών.

Με τους δύο εξ αυτών τοποθετημένους μπροστά, είναι ξεκάθαρη η πρόθεση του κατασκευαστή να προσεγγίσει αναβάτες που αισθάνονται μεγαλύτερη ασφάλεια όταν οδηγούν με περισσότερες από δύο ρόδες.


Σίγουρη συνταγή


Το CV3 είναι βασισμένο στο scooter AK 550 της εταιρείας και διακρίνεται από την τελευταία λέξη της τεχνολογίας σε κάθε του σημείο. Ο δικύλινδρος εν σειρά κινητήρας «G5-SC» των 550 κ.εκ. αποδίδει 51 ίππους και εγγυάται υψηλές επιδόσεις. Την ασφάλεια που προσφέρουν οι τρεις τροχοί έρχονται να την αυξήσουν στο έπακρο το αλουμινένιο πλαίσιο με κατανομή βάρους (50:50), ενώ αναρτήσεις και φρένα δημιουργούν ένα περιβάλλον ασφάλειας στον αναβάτη.

Την ασφάλεια που προσφέρουν οι τρεις τροχοί έρχονται να την αυξήσουν στο έπακρο το στιβαρό αλουμινένιο πλαίσιο, η ιδανική κατανομή βάρους (50:50), οι προδιαγραφών μοτοσυκλέτας αναρτήσεις, η συνδυασμένη πέδηση, το τρικάναλο ABS και τα τρία δισκόφρενα με τις διπίστονες δαγκάνες.

Η Kymco αρκείται να δηλώσει πως το CV3 αποτελεί την ιδανική επιλογή για κάποιον που θέλει να αφήσει το αυτοκίνητό του στο σπίτι. Και θα είναι εύκολο να το κάνει αυτό, μια ματιά στον εξοπλισμό του αρκεί:

√ Kymco Noodoe πλατφόρμα πολυμέσων με δυνατότητα πλοήγησης

√ Οθόνη TFT 6” πολλαπλών ενδείξεων

√ Cruise control

√ Εκκίνηση και λειτουργίες Keyless

√ Ρυθμιζόμενος ανεμοθώρακας

√ Θερμαινόμενα γκριπ

√ Σύστημα Multi Fit για κάλυψη ποικίλων μεταφορικών αναγκών

√ Δυνατότητα κλειδώματος του μπροστινού συστήματος, κάτι που κρατάει το όχημα σε όρθια θέση όταν αυτό ακινητοποιείται


   


Το τρίτροχο scooter της Kymco θα μπορεί να οδηγηθεί από αναβάτες με δίπλωμα αυτοκινήτου και θα δώσει τη λύση σε όλους όσους επιθυμούν και επιλέγουν επιδόσεις, ασφάλεια και ανέσεις. Η Kymco αρκείται να δηλώσει πως το CV3 αποτελεί την ιδανική επιλογή για κάποιον που θέλει να αφήσει το αυτοκίνητό του στο σπίτι.

To Kymco CV3 Noodoe θα βρίσκεται πολύ σύντομα στην βιτρίνα του Motoracing στην Καβάλα, οπότε και θα ανακοινωθεί τόσο η τιμή, όσο και η διαθεσιμότητά του. 

To Motoracing λειτουργεί ως επίσημος αντιπρόσωπος της εταιρείας Kymco στην Καβάλα (Ανταλλακτικά-Πωλήσεις-Service) και εξειδικεύεται σε βάθος για κάθε μοντέλο της, καθώς και στην παροχή εξουσιοδοτημένου service και γνήσιων εγγυημένων ανταλλακτικών της Kymco.

Στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα μπορείτε να δείτε την πλήρη γκάμα από τα καινούρια scooter Kymco της κατηγορίας Euro 5, το 
Agility 16+ 125i, το People-s 125i ABS, το Agility 16+ 200i, το People-s 200i ABS, το X-Town CT300i ABS, το Downtown 350i ABS, το DT X360 ABS/TCS, το Xciting s 400i ABS/TCS, το Ak 550i  ABS κ.α. Σε μοναδικές τιμές της αγοράς, επίσης σας παρέχουμε την δυνατότητα εξόφλησης σε 12 άτοκες δόσεις. Για περισσότερες πληροφορίες στο τηλ. 2510200570. 


Διατείθεται σε δύο χρωματισμούς: μαύρο ματ και πράσινο ματ

Τεχνικά χαρακτηριστικά:

Κινητήρας:

Τύπος: 4-χρονός

Τροφοδοσία: Ψεκασμός

Κυβισμός (cc): 550

Ισχύς: 37,5kw (51,0ps) /7500rpm

Εκπομπές CO2: 113 g/km

Κατανάλωση: 4,8 Lt /100km

Ανάφλεξη: Ηλεκτρονική CDI

Εκκίνηση: Μίζα

Ρεζερβουάρ βενζίνης (Lt): 15,5

Μετάδοση:

Τύπος: stepless variator

Συμπλέκτης: Αυτόματος φυγοκεκτρικός

Πλαίσιο:

Διαστάσεις Μ/Π/Υ (mm): 2140/800/1485

Υψος σέλας (mm): 795

Βάρος (kgr): 447

Φρένα:

Εμπρός / πίσω: Διπλό δισκόφρενο ABS / Δισκόφρενο ABS

Ελαστικά εμπρός: 110/70-13

Πίσω: 160/60-15


« Επιστροφή




ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ
Για αγορές άνω των 30€
ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΕΠΙΣΤΡΟΦΩΝ
ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΕΠΙΣΤΡΟΦΩΝ
Σε 14 ημερολογ. ημέρες
ΑΣΦΑΛΕΙΣ ΣΥΝΑΛΛΑΓΕΣ
ΑΣΦΑΛΕΙΣ ΣΥΝΑΛΛΑΓΕΣ
Με πιστωτική κάρτα
© 2023 motoparts33.gr Κατασκευη eshop by infocus
Back To Top
58
gr
COOKIE DIALOG