ΤΗΛ. 2511105215 - ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΑΓΟΡΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 30 €
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΓΙΑ ΑΓΟΡΕΣ ΕΩΣ 12 ΑΤΟΚΕΣ ΔΟΣΕΙΣ

 0,00€
ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ
  Το καλάθι σας είναι άδειο.
> Αρχική > Blog / MotoRacing > ΑΞΕΣΟΥΑΡ - ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΜΗΧΑΝΗΣ

SHAD SH 47 η νέα κορυφαία βαλίτσα μηχανής & scooter


15/08/2021
SHAD SH 47 η νέα κορυφαία βαλίτσα μηχανής & scooter

Η εταιρεία SHAD είναι μία Ισπανική εταιρεία που δραστηριοποιείται με επιτυχία στο χώρο της μοτοσυκλέτας. Φημίζεται ιδιαίτερα για τις βαλίτσες υψηλής ποιότητας που κατασκευάζει, οι οποίες ικανοποιούν όλες τις απαιτήσεις του αναβάτη, προσφέροντας μέγιστες δυνατότητες. Διαθέτουν επίσης μεγάλη χωρητικότητα και εργονομικό σχεδιασμό που εξασφαλίζει την απορρόφηση των κραδασμών από το οδόστρωμα για μία ακόμα πιο άνετη οδήγηση.

Η SHAD παρουσίασε την τελευταία της καινοτομία, την κορυφαία βαλίτσα μοτοσυκλετών SH47, μια μοντέρνα και ελαφριά βαλίτσα με χωρητικότητα για δύο κράνη full face. Λόγω του σχεδιασμού και του μεγέθους του, είναι ιδανικό τόσο για ευκίνητη κίνηση στην πόλη όσο και για μεγαλύτερα ταξίδια οδικώς ή εθνικά.



Μοντέρνος και κομψός σχεδιασμός


Όπως συνηθίζεται στα προϊόντα της SHAD, εκτός από την πρακτικότητα και την αεροδυναμική τους, επέλεξε έναν μοντέρνο και κομψό σχεδιασμό, στον οποίο το κάλυμμα, περιλαμβάνεται ως στάνταρ, καθώς και ένας μεγάλος κεντρικός ανακλαστήρας που αυξάνει την ορατότητα. Σε κυκλοφορία, διατίθεται σε δύο χρώματα: κόκκινο (SH47 RED) και λευκό (SH47 WHITE).


Το νέο SH47 διαθέτει σύστημα κλειδώματος χειρολαβής, σύστημα διπλού κλειδώματος με ενσωματωμένη λαβή μεταφοράς που είναι ενσωματωμένη στο πορτμπαγκάζ. Χάρη σε αυτό, η θήκη μπορεί να ανοίξει και να κλείσει μόνο με το ένα χέρι, χωρίς να χρειάζεται να αφαιρεθεί το κλειδί, και να αποσυναρμολογηθεί ή να συναρμολογηθεί γρήγορα και εύκολα. Το SH47 είναι κατασκευασμένο από υψηλής ποιότητας ενισχυμένο πολυπροπυλένιο, εξασφαλίζοντας ανθεκτικότητα και ελαφρότητα.


Σε όλες τις βαλίτσες της SHAD, τόσο στις ΚΟΚΚΙΝΕΣ όσο και στις ΛΕΥΚΕΣ εκδόσεις, η σχάρα και το κιτ υλικού περιλαμβάνονται για να μπορούν να τοποθετηθούν εύκολα στη βάση. Η SHAD κατασκευάζει συνδετικά στοιχεία συμβατά με το SH47 για περισσότερα από 2.000 μοντέλα, μεταξύ σκούτερ και μοτοσικλετών μεσαίου και μεγάλου κυβισμού.


Προσαρμογή βαλίτσας


Η κορυφαία θήκη SH47 διαθέτει μεγάλη ποικιλία προαιρετικών αξεσουάρ για να μπορείτε να προσαρμόσετε τη βαλίτσα σύμφωνα με τις ανάγκες του χρήστη. Μεταξύ αυτών, βρίσκουμε το μαξιλαράκι πλάτης, για να προσφέρει επιπλέον άνεση στον επιβάτη, την εσωτερική τσάντα, η οποία μας βοηθά να οργανώσουμε καλύτερα, να μεταφέρουμε και να προστατεύσουμε το φορτίο μας, το φως φρένων LED που μας επιτρέπει να αυξήσουμε την ασφάλεια όταν μετακινούμαστε και τέλος, βρίσκουμε σε διαφορετικά χρώματα καλύμματα για να εξατομικεύσουμε περαιτέρω την εμφάνιση της βαλίτσας μας.


Μια μοντέρνα και συμπαγής βαλίτσα που θα αποτελέσει μια νέα αισθητική και λειτουργική αναφορά, αναδεικνύοντας το καλύτερο Engineered για εξορμήσεις με τη μοτοσυκλέτα σας.


Παράλληλα στο Motoracing θα βρείτε την πλήρη γκάμα της εταιρείας Shad σε βαλίτσες (για όλες τις μηχανές, τα scooter και τα παπάκια της αγοράς), από 23 λίτρα έως 38, πλαϊνές βαλίτσες, βαλίτσες ρεζερβουάρ κ.α. Επίσης διαθέτουμε και βαλίτσες ATV μεγάλης χωρητικότητας έως 110 λίτρα.  



Ειδάλλως σε κάθε περίπτωση το συνεργείο μας που εδρεύει στην καβάλα αναλαμβάνει την τοποθέτηση Βαλιτσών για κάθε είδος moto σύμφωνα με τις ανάγκες του κάθε πελάτη. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να μας καλέσετε και στο 2510200570.

 


« Επιστροφή




ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ
Για αγορές άνω των 30€
ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΕΠΙΣΤΡΟΦΩΝ
ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΕΠΙΣΤΡΟΦΩΝ
Σε 14 ημερολογ. ημέρες
ΑΣΦΑΛΕΙΣ ΣΥΝΑΛΛΑΓΕΣ
ΑΣΦΑΛΕΙΣ ΣΥΝΑΛΛΑΓΕΣ
Με πιστωτική κάρτα
© 2023 motoparts33.gr Κατασκευη eshop by infocus
Back To Top
58
gr
COOKIE DIALOG