ΤΗΛ. 2511105215 - ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΑΓΟΡΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 30 €
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΓΙΑ ΑΓΟΡΕΣ ΕΩΣ 12 ΑΤΟΚΕΣ ΔΟΣΕΙΣ

 0,00€
ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ
  Το καλάθι σας είναι άδειο.
> Αρχική > Blog / MotoRacing > SCOOTER KYMCO

Scooter Kymco Agility 50i


04/03/2022
Scooter Kymco Agility 50i

Με ''καλλίγραμμη'' εμφάνιση, το σκούτερ Kymco Agility 50i  σίγουρα δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητο. Είναι μεσαίου μεγέθους, καλοφτιαγμένο και με αξιόπιστο τετράχρονο  κινητήρα.



Εμφάνιση

Με την πρώτη ματιά, το Agility 50i φαίνεται μοντέρνο και προσεγμένο. Μια ωραία πορτοκαλί απόχρωση ταιριάζει πολύ με τα μαύρα πλαστικά. Το σκούτερ στηρίζεται σε ζάντες αλουμινίου 12 ιντσών. Μπροστά βρίσκουμε δισκόφρενο, πίσω ένα ταμπούρο. Αυτός ο συνδυασμός μας δίνει ένα αποδοτικό σετ που θα σταματήσει το όχημά μας σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα, λόγω του μικρού βάρους των 92 κιλών.

Ιδανικό και για δύο άτομα μέσα στην πόλη, αξιοσημείωτα είναι τα πατάκια των συνοδηγών, καθώς είναι πολύ άνετα και δείχνουν υπέροχα ως προς το μέγεθος και το σχήμα τους. Το μειονέκτημα είναι το στενό μπροστινό φέρινγκ, που δυστυχώς δεν προστατεύει επαρκώς τα πόδια από τον αέρα, πρέπει να τα κρατάς κοντά το ένα στο άλλο για να μην κολλάνε στα πλαϊνά, διαφορετικά κρυώνουν γρήγορα. Το Agility είναι εύκολο στο χειρισμό και είναι ευχάριστο να στριμώχνεσαι και να ελίσσεσαι μέσα από την κίνηση των πόλεων.

Κινητήρας

Ο τετράχρονος κινητήρας 3HP είναι αερόψυκτος και είναι πολύ αθόρυβος και οικονομικός. Η οδήγηση στην πόλη παρεμποδίζεται λίγο από την κακή επιτάχυνση. Το σκούτερ επιταχύνει σταθερά και αξιόπιστα, δεν υπάρχει «τρύπα» σε κανένα εύρος ταχύτητας. Η μέγιστη ταχύτητα σε ευθεία κυμαίνεται από 65-70 km/h. Το ανώτερο όριο περιορίζεται από τη μονάδα CDI. Η διάνυση μιας απόστασης πολλών δεκάδων χιλιομέτρων χωρίς διακοπή δεν προκαλεί δύσπνοια του κινητήρα, ακόμη και τις πολύ ζεστές μέρες. Η οδήγηση με συνεπιβάτη είναι μια ευχάριστη έκπληξη. Οι επιδόσεις είναι σχεδόν ίδιες όσον αφορά το on max και την επιτάχυνση, η ανάρτηση επίσης «κάνει το κόλπο». Διπλώνει καλά στις γωνίες και είναι πολύ προβλέψιμη.

Λεπτομέρειες και εξοπλισμός

Το Agility 50i είναι εξοπλισμένο με έναν εξαιρετικά αποδοτικό προβολέα, εξοπλισμένο με λαμπτήρα H7. Ο φωτισμός κατά την οδήγηση μέσα στο σκοτάδι είναι πραγματικά καλός. Το ταμπλό είναι πολύ ευανάγνωστο, δεν θα βρούμε περιττά καλούδια πάνω του. Διαθέτει δείκτη ταχύτητας, χιλιομετρητή, ένδειξη μακρινών φώτων και φλας και φυσικά ένδειξη στάθμης καυσίμου. Αξίζει να σημειωθεί ότι όταν ανάβετε την ένδειξη, θα ακούσετε ένα χαρακτηριστικό ηχητικό σήμα που μας υπενθυμίζει ότι η ένδειξη είναι ενεργοποιημένη. Φαινομενικά μικρό πράγμα, αλλά επηρεάζει πολύ το επίπεδο ασφάλειας όταν μετακινείστε στην πόλη. Ο πίσω φωτισμός τη νύχτα φαίνεται πολύ ωραίος. Τα ενδιαφέροντα χρώματα και ο συνδυασμός χρωμάτων σε αντίθεση κάνουν τα πάντα ευανάγνωστα. Κάτω από τη σέλα θα βρείτε μια τάπα καυσίμου που βρίσκεται στο πίσω μέρος του σκούτερ και έναν ευρύχωρο αποθηκευτικό χώρο, σωστά διαμορφωμένο, ώστε να χωράει εύκολα ένα τυπικό κράνος και αυτό είναι όλο.


   


Συμπέρασμα

Το Kymco Agility 50i 4T  είναι ένα πολύ καλοφτιαγμένο σκούτερ που αξίζει την τιμή του σε σχέση με τον ανταγωνισμό. Είναι μια εξαιρετική επιλογή για όποιον ξεκινά την περιπέτειά του με ένα δίτροχο. Αυτό το μοντέλο είναι πολύ αξιόπιστο και σπάνια θα επισκέπτεστε τα συνεργεία παρά μόνο όταν πρόκειται για το τυπικό service.

Η τιμή του νέου Agility Carry 125 είναι 1.695 ευρώ και περισσότερες πληροφορίες και τεχνικά χαρακτηριστικά μπορείτε να δείτε στην ιστοσελίδα του Motoracing.grTo Motoracing λειτουργεί ως επίσημος αντιπρόσωπος της εταιρείας Kymco στην Καβάλα (Ανταλλακτικά-Πωλήσεις-Service) και εξειδικεύεται σε βάθος για κάθε μοντέλο της, καθώς και στην παροχή εξουσιοδοτημένου service και γνήσιων εγγυημένων ανταλλακτικών της Kymco.

Στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα μπορείτε να δείτε την πλήρη γκάμα από τα καινούρια scooter Kymco της κατηγορίας Euro 5, το 
Agility 16+ 125i, το People-s 125i ABS, το Agility 16+ 200i, το People-s 200i ABS, το X-Town CT300i ABS, το Downtown 350i ABS, το DT X360 ABS/TCS, το Xciting s 400i ABS/TCS, το Ak 550i  ABS κ.α. Σε μοναδικές τιμές της αγοράς, επίσης σας παρέχουμε την δυνατότητα εξόφλησης σε 12 άτοκες δόσεις. Για περισσότερες πληροφορίες στο τηλ. 2510200570. 

Διατίθεται σε δύο χρώματα: 
Πορτοκαλί - μαύρο & λευκό - μπλε

Τεχνικά χαρακτηριστικά:

Κινητήρας:

Τύπος: 4-χρονός αερόψυκτος

Τροφοδοσία: ηλεκτρονικό καρμπυρατέρ

Κυβισμός (cc): 49,5

Ισχύς: 2,2kw (3.0ps)/7000rpm

Ροπή: 3,2Nm/7000rpm

Ανάφλεξη: Ηλεκτρονική CDI

Εκκίνηση: Μίζα & μανιβέλα

Ρεζερβουάρ βενζίνης (Lt): 5

Μετάδοση:

Τύπος: Συνεχώς μεταβαλλόμενη με ιμάντα

Συμπλέκτης: Αυτόματος φυγοκεκτρικός

Πλαίσιο:

Μεταξόνιο (mm): 1320

Διαστάσεις Μ/Π/Υ (mm):1920/685/1130
 
Υψος σέλας (mm): 780

Βάρος (kgr): 92

Φρένα:


Εμπρός / πίσω: Δισκόφρενο / ταμπούρο

Ελαστικά εμπρός: 120/70-12 TL
 
Πίσω: 130/70-12 TL









« Επιστροφή




ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ
Για αγορές άνω των 30€
ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΕΠΙΣΤΡΟΦΩΝ
ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΕΠΙΣΤΡΟΦΩΝ
Σε 14 ημερολογ. ημέρες
ΑΣΦΑΛΕΙΣ ΣΥΝΑΛΛΑΓΕΣ
ΑΣΦΑΛΕΙΣ ΣΥΝΑΛΛΑΓΕΣ
Με πιστωτική κάρτα
© 2023 motoparts33.gr Κατασκευη eshop by infocus
Back To Top
58
gr
COOKIE DIALOG