ΤΗΛ. 2511105215 - ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΑΓΟΡΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 30 €
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΓΙΑ ΑΓΟΡΕΣ ΕΩΣ 12 ΑΤΟΚΕΣ ΔΟΣΕΙΣ

 0,00€
ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ
  Το καλάθι σας είναι άδειο.
> Αρχική > Blog / MotoRacing > SCOOTER KYMCO

Scooter Kymco Agility 300i ABS E5


31/03/2022
Scooter Kymco Agility 300i ABS E5


Με premium καταβολές και ευρωπαϊκό αέρα σχεδίασης, το νέο KYMCO Agility 300i ABS Euro 5, συνδυάζει πλούσια χαρακτηριστικά σε δελεαστική τιμή. Δείτε ποιοι είναι οι λόγοι που το κάνουν best seller.

Με πωλήσεις που έχουν ξεπεράσει τις 500.000 στην Ευρώπη και τις 25.000 στην Ελληνική αγορά, η σειρά των Agility της Kymco είναι μια από τις πιο επιτυχημένες εμπορικά. Τώρα η οικογένεια των scooter με μεγάλους τροχούς μεγαλώνει και γίνεται ακόμη πιο ισχυρή και τεχνολογικά εξελιγμένη. Αυτά είναι τα σημαντικότερα πλεονεκτήματα του νέου Agility 300i, που το κάνουν να ξεχωρίζει.




Ποιοτικό με κομψή σχεδίαση

Το νέο KYMCO Agility 300i διαθέτει κομψή εμφάνιση ευρωπαϊκού αέρα, δουλεμένη στο κέντρο σχεδίασης που διατηρεί η Kymco στην Ιταλία. Τεθλασμένες γραμμές και γωνίες παντού, διχρωμίες, αρκετό χρώμιο και γυαλιστερό μαύρο, αποτελούν στοιχεία που δημιουργούν μια αναμφισβήτητα premium εικόνα. Τα φωτιστικά σώματα είναι Full LED, με τον προβολέα να διαθέτει τεχνολογία DRL (φώτα ημέρας). Το μοντέλο έχει το μεγαλύτερο μεταξόνιο της κατηγορίας στα 1.550 χιλιοστά, το οποίο πέρα από τα οφέλη της μεγαλύτερης σταθερότητας, οδηγεί και σε αύξηση του μεγέθους με το νέο Agility να διατηρεί μια εικόνα ευρωστίας. Η ποιότητα κατασκευής του Agility 300i ανταποκρίνεται πλήρως στα δεδομένα της κατηγορίας του, καθώς έχει δοθεί προσοχή στη λεπτομέρεια σε επίπεδο συναρμολόγησης φινιρίσματος και βαφής.


      



Πρακτικό με πλούσιο εξοπλισμό

To Agility 300i έχει καταβολές… GT Scooter όσον αφορά την προσφερόμενη άνεση στον αναβάτη του. Στο στάνταρ εξοπλισμό υπάρχει αεροδυναμική ζελατίνα και -για πρώτη φορά στην κατηγορία- διαφανείς προστατευτικές χούφτες στο τιμόνι, με αποτέλεσμα προστασία κορυφαίων προδιαγραφών από τα καιρικά φαινόμενα. Στον επίσης στάνταρ εξοπλισμό του νέου Agility 300i υπάρχει παροχή ρεύματος μέσω θύρας USB καθώς και σύστημα εκκίνησης και πολλαπλών λειτουργιών χωρίς κλειδί (keyless) 2ης γενιάς. Ο χώρος κάτω από την σέλα είναι ένα από δυνατά του σημεία, αφού επιτρέπει την φιλοξενία 2 full face κρανών, κάτι που το θέτει ένα βήμα μπροστά για τα δεδομένα της κατηγορίας. Εναλλακτικά, στον φωτιζόμενο χώρο μπορείτε να τοποθετήσετε ένα κράνος και… την προίκα σας. Ο πίνακας οργάνων απαρτίζεται από δύο οθόνες υγρών κρυστάλλων (LCD) και προσφέρει πλήρεις ενδείξεις, ενώ υπάρχει και έκδοση με το σύστημα διασύνδεσης Noodoe. 


      



Ολοκληρωμένο οδηγικά


Η πηγή ισχύος του νέου Agility είναι ένας κινητήρας 276 κ.εκ. με βελτιωμένη απόδοση στις μεσαίες και τις χαμηλές στροφές. Αποδίδει 23 ίππους και 2,3 kgm ροπής, ενώ την τροφοδοσία του αναλαμβάνει σύστημα ψεκασμού και ρεζερβουάρ 13 λίτρων. Είναι αρκετά οικονομικός σε κατανάλωση και παράγει πολύ χαμηλό επίπεδο θορύβου, σε σημείο που σε συνθήκες θορύβου πόλης δεν τον ακούς καν! Το ατσάλινο πλαίσιο με τη διπλή ραχοκοκαλιά διαθέτει ενισχύσεις στα σημεία καταπόνησης και η τεχνολογία S.S.C. που έχει εφαρμοστεί στην κατασκευή του εγγυάται αυξημένη στιβαρότητα και σταθερότητα. Παράλληλα, επιτρέπει την τοποθέτηση του δοχείου καυσίμου χαμηλά στο δάπεδο, με κέρδος σε ευχρηστία και οδική συμπεριφορά.




Value for money Urban Mobility

Ναι, σήμερα έχετε βαρεθεί να ακούτε τον όρο Urban Mobility / Αστική Κινητικότητα, ενώ τις περισσότερες φορές αυτός περιγράφει ηλεκτρικά οχήματα. Μέχρι όμως τα τελευταία να εξελιχθούν αρκετά, οι βασιλιάδες της αστικής κινητικότητας, του commuting, της καθημερινής χρήσης στα μποτιλιαρισμένα αστικά κέντρα είναι τα scooter με κινητήρα εσωτερικής καύσης, τελεία και παύλα.

Και όταν αναφερόμαστε σε μεγάλα αστικά κέντρα, τα 276 κυβικά αποτελούν έναν μαγικό κυβισμό, που ακροβατεί με απόλυτη επιτυχία ανάμεσα στην ευελιξία (Agility όπως λέει και το όνομα του scooter μας), και στις επιδόσεις. Κάπως έτσι, με το Agility 300i ABS θα καταφέρετε και να κινηθείτε σβέλτα και άνετα ανάμεσα στα μποτιλιαρισμένα αυτοκίνητα στο κέντρο της πόλης, αλλά και στους δρόμους ταχείας κυκλοφορίας, δίχως να αισθανθείτε πως σας λείπει το γκάζι.



Βασικός εξοπλισμός Agility 300i ABS

• Φωτιστικά σώµατα full LED

• Φώτα ηµέρας DRL

• Ψηφιακός πίνακας οργάνων πολλαπλών ενδείξεων

• Σύστημα εκκίνησης χωρίς κλειδί “keyless”

• Κεντρικός διακόπτης πολλαπλών χρήσεων

• Ντουλαπάκι κάτω από το τιµόνι

• Χώρος για δύο κράνη κάτω από τη σέλα

• Ανεμοθώρακας

• Προστατευτικές χούφτες

• Δικάναλο ABS Bosch

• Σωληνάκια υψηλής πιέσεως

• Zάντες αλουμινίου

• Αναδιπλούμενα μαρσπιέ συνεπιβάτη

• Θύρα USB για φόρτιση κινητού

• Ένδειξη για service και αλλαγή ιμάντα μετάδοσης




Συμπέρασμα

Η ποιότητα κατασκευής του Agility 300i ABS είναι πολύ καλή, η συναρμογή πλαστικών και μεταλλικών μερών άριστη και δεν ακούγονται τριγμοί, ούτε παρουσιάζονται στρεβλώσεις πουθενά. Premium αίσθηση αφήνουν τα λογότυπα KYMCO και AGILITY που είναι ανάγλυφα στο μπροστινό μέρος και στα πλαϊνά του scooter.

Η τεράστια σέλα, τόσο στο μερίδιο του αναβάτη όσο και του συνεπιβάτη αποδεικνύεται εξαιρετικά άνετη ακόμα και σε μεγάλες βόλτες που ξεπερνούν τη μία ώρα παραμονής πάνω στο scooter, δίνοντας δυνατότητες στο Agility ακόμα και για ταξίδι.


Στον εξοπλισμό περιλαμβάνεται και θύρα φόρτισης μικροσυσκευών, μονό και διπλό σταντ, σινιάλο και αλάρμ, αλλά και σχάρα πίσω με χειρολαβές συνεπιβάτη. Οι καθρέπτες προσφέρουν πολύ καλό οπτικό πεδίο ενώ δεν θολώνουν από κραδασμούς.


Οι επιταχύνσεις του scooter της KYMCO είναι πολύ καλές, ενώ η τελική ταχύτητα δεν είναι ιδιαίτερα μεγάλη, αποδεικνύεται όμως αξιοπρεπής για όλες τις περιστάσεις, καθώς φτάνει τα 135 χλμ/ώρα στην ευθεία, στις περίπου 7.500 rpm.


Το Agility θα κινηθεί σβέλτα και με ευκολία μέσα στην κίνηση (εδώ το χαμηλό κέντρο βάρους κάνει τη διαφορά), ενώ προσοχή θέλει το τεράστιο τελικό της εξάτμισης για να μην βρει σε κάποιο αυτοκίνητο, όταν ελίσσεστε στο πυκνό μποτιλιάρισμα.


Εντυπωσιακή είναι η κάλυψη από τα στοιχεία της φύσης, με την τεράστια ζελατίνα, τις χούφτες και την ποδιά να προστατεύουν σχεδόν απόλυτα τους επιβαίνοντες από αέρα και βροχή. Μικρή παραχώρηση εδώ από το ύψος της ζελατίνας που μέσα στην πόλη, ανάλογα με το ύψος σας, ίσως σας κόψει το οπτικό πεδίο στη μέση. Βρίσκεις όμως μια βολική θέση στην τεράστια σέλα και επιλέγεις να κοιτάς είτε από μέσα της, είτε από πάνω, και τελειώνει το θέμα.

To Motoracing λειτουργεί ως επίσημος αντιπρόσωπος της εταιρείας Kymco στην Καβάλα (Ανταλλακτικά-Πωλήσεις-Service) και εξειδικεύεται σε βάθος για κάθε μοντέλο της, καθώς και στην παροχή εξουσιοδοτημένου service και γνήσιων εγγυημένων ανταλλακτικών της Kymco.

Στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα μπορείτε να δείτε την πλήρη γκάμα από τα καινούρια scooter Kymco της κατηγορίας Euro 5, το 
Agility 16+ 125i, το People-s 125i ABS, το Agility 16+ 200i, το People-s 200i ABS, το X-Town CT300i ABS, το Downtown 350i ABS, το DT X360 ABS/TCS, το Xciting s 400i ABS/TCS, το Ak 550i  ABS κ.α. Σε μοναδικές τιμές της αγοράς, επίσης σας παρέχουμε την δυνατότητα εξόφλησης σε 12 άτοκες δόσεις. Για περισσότερες πληροφορίες στο τηλ. 2510200570. 

Διατείθεται σε τρεις χρωματισμούς γκρι ματ, petrol μπλε & silk γκρι

Τεχνικά χαρακτηριστικά:

Κινητήρας:

Τύπος: Υγρόψυκτος


Τροφοδοσία: Ψεκασμός

Κυβισμός (cc): 276

Ισχύς: 16.8kw (23ps) /7500rpm


Ροπή: 23.5 Nm / 6.500 rpm


Εκπομπές CO2: 76g/km


Ανάφλεξη: Ηλεκτρονική CDI

Εκκίνηση: Μίζα 

Ρεζερβουάρ βενζίνης (Lt): 13

Μετάδοση:

Τύπος: Συνεχώς μεταβαλλόμενη με ιμάντα

Συμπλέκτης: Αυτόματος φυγοκεντρικός

Πλαίσιο (Αλουμινίου Διαιρούμενο):

Μεταξόνιο (mm): 1550

Διαστάσεις Μ/Π/Υ (mm): 2200/760/1280

Ύψος σέλας (mm): 800

Βάρος (kgr): 177

Φρένα:

Εμπρός / πίσω: Δισκόφρενο / Δισκόφρενο & ABS

Ελαστικά εμπρός: 110/70-16 ΤL

Πίσω: 140/70-14 TL



« Επιστροφή




ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ
Για αγορές άνω των 30€
ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΕΠΙΣΤΡΟΦΩΝ
ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΕΠΙΣΤΡΟΦΩΝ
Σε 14 ημερολογ. ημέρες
ΑΣΦΑΛΕΙΣ ΣΥΝΑΛΛΑΓΕΣ
ΑΣΦΑΛΕΙΣ ΣΥΝΑΛΛΑΓΕΣ
Με πιστωτική κάρτα
© 2023 motoparts33.gr Κατασκευη eshop by infocus
Back To Top
58
gr
COOKIE DIALOG