ΤΗΛ. 2511105215 - ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΑΓΟΡΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 30 €
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΓΙΑ ΑΓΟΡΕΣ ΕΩΣ 12 ΑΤΟΚΕΣ ΔΟΣΕΙΣ

 0,00€
ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ
  Το καλάθι σας είναι άδειο.
> Αρχική > Blog / MotoRacing > SCOOTER KYMCO

Scooter Kymco Agility 16+ 200i E5


01/03/2022
Scooter Kymco Agility 16+ 200i E5

''Η σειρά Agility της Kymco με τους τροχούς μεγάλης διαμέτρου 16 ιντσών είναι εξαιρετικά επιτυχημένη στην χώρα μας καθώς πρόκειται για ένα ποιοτικό μικρομεσαίο scooter που πωλείται σε αρκετά προσιτή τιμή. Το Kymco Agility 16+ 200i είναι φτηνότερο από αρκετά σύγχρονα παπιά, αλλά προσφέρει καλύτερες υπηρεσίες στην καθημερινή μετακίνηση.''

Design

Το Kymco Agility 200i δεν είναι καινούργιο (δεν πρόκειται για το Agility 16+ του 2014), αλλά βρίσκεται στους δρόμους αρκετά χρόνια, επομένως το σχήμα του είναι αρκετά γνώριμο. Στο design του κυριαρχούν οι αιχμηρές γραμμές που συμπληρώνονται πολύ επιτυχημένα από κόκκινες λεπτομέρειες (οι σήτες στην ποδιά, οι δαγκάνες και τα ελατήρια των αμορτισέρ). Η ουρά είναι κι αυτή μυτερή κι ελαφρώς υπερυψωμένη με μια σχαρίτσα στο πίσω μέρος που εκτελεί και χρέη χειρολαβών συνεπιβάτη.

Η σέλα είναι μεγάλων διαστάσεων και η ποδιά έχει επίπεδο πάτωμα που εξυπηρετεί την μεταφορά πραγμάτων. Οι ζάντες είναι χυτές με πέντε διπλές ακτίνες. Σημαντικό θεωρούμε το γεγονός ότι το Kymco Agility 200i έχει και πίσω δισκόφρενο παρά τη χαμηλή του τιμή.


Ο πίνακας οργάνων έχει απλό σχέδιο με το αναλογικό ταχύμετρο σε κεντρική θέση και τον δείκτη βενζίνης στα δεξιά του. Να παρατηρήσουμε ότι ο δείκτης βενζίνης έχει αντίστροφη πορεία από αυτή που έχουμε συνηθίσει. το Empty είναι στα δεξιά αντί για τα αριστερά που είναι στους περισσότερους δείκτες. Κάτω από το ταχύμετρο βρίσκεται ένα ψηφιακό ρολόι με μεγάλα ψηφία που θα σας βοηθάει κάθε μέρα να φτάνετε στον προορισμό σας στην ώρα σας ή αν αργήσετε, να το ξέρετε τουλάχιστον εκ των προτέρων.

Κιντήρας

Ο κινητήρας του Kymco Agility 200i δεν είναι διακοσάρης, όπως περιμένει κανείς από την ονομασία του, αλλά 163cc. Είναι τετράχρονος, μονοκύλινδρος, αερόψυκτος με επικεφαλής εκκεντροφόρο, διαστάσεις κυλίνδρου διάμετρος x διαδρομή 60 x 57,8mm και τροφοδοτείται με ψεκασμό. Αποδίδει 11,2hp στις 7.000rpm και η ροπή του και η ροπή του είναι 12Nm στις 5500rpm. Ο κινητήρας αυτός είναι ρυθμισμένος έτσι ώστε να αποδίδει δυνατά στις χαμηλές και τις μεσαίες στροφές, προσφέροντας καλές εκκινήσεις. Φτάνει μάλιστα γρήγορα τα 80km/h τα οποία μπορεί να κρατάει με ευκολία σε όλες τις συνθήκες και με δύο άτομα.


Από εκεί και πάνω τα χιλιόμετρα ανεβαίνουν πιο αργά μέχρι λίγο παραπάνω από τα 100km/h (πραγματικά 97km/h) μια επίδοση μάλλον χαμηλότερη από αυτή που θα περίμενε κανείς από ένα scooter σ’ αυτά τα κυβικά. Είναι αλήθεια όμως ότι το Agility 200i αποζημιώνει τον αναβάτη του με τις επιδόσεις του ανάμεσα στα 40 και τα 90km/h, τις με τις ταχύτητες καλείται άλλωστε να κινηθεί ένα scooter πόλης στο μεγαλύτερο διάστημα της ζωής του.

Εργονομία & χώροι

Το ύψος της σέλας του Kymco Agility 200i είναι αρκετά χαμηλό στα 760mm επομένως αναβάτες μεσαίου αναστήματος (1,70μ.) περίπου θα μπορούν να πατούν με ευκολία στο έδαφος. Η σέλα έχει μαλακό αφρώδες υλικό στο εμπρός μέρος της που υποχωρεί αρκετά όταν κάτσει ο αναβάτης. Η ποδιά με το επίπεδο πάτωμα έχει αρκετό χώρο, τόσο για τα πόδια (τα πέλματα) του αναβάτη, όσο και τα γόνατα. Ο συνεπιβάτης έχει αρκετό χώρο στη διάθεσή του πάνω στη σέλα και για τα πόδια του έχει στη διάθεσή του δύο προεξοχές στην ποδιά. Μπορεί να κρατηθεί από τις χειρολαβές που διαθέτει η σχάρα.



''Μεγάλων διαστάσεων είναι η σέλα με μαλακό αφρώδες υλικό και από τη στιβαρή μεταλλική σχάρα μπορεί να κρατιέται ο συνεπιβάτης.''

Κάτω από τη σέλα το Kymco Agility 200i έχει έναν ρηχό χώρο για μικρού ύψους πράγματα, όπως ένα αδιάβροχο ή μια τσάντα, δεν χωράει όμως full - face κράνος. Μεγαλύτερα αντικείμενα μπορούν να μεταφερθούν στην ποδιά που διαθέτει και γάντζο. Για να έχετε να αφήνετε κάπου το κράνος σας θα πρέπει να τοποθετήσετε ένα after market top case στην σχάρα που ανήκει στον βασικό εξοπλισμό. Μερικά μικρά αντικείμενα ακόμη μπορείτε να βάλετε στο ντουλαπάκι που έχει η ποδιά το οποίο μάλιστα κλειδώνει.




Οδηγική συμπεριφορά

Το Kymco Agility 200i είναι ένα ελαφρύ και εύκολο στις μανούβρες του scooter χάρη στο χαμηλό ύψος της σέλας αλλά και το μικρό του βάρος στα 123kg. Παίρνει εύκολα μπροστά με τη μίζα και ο μονοκύλινδρος κινητήρας λειτουργεί ομαλά και στρωτά. Χάρη στις καλές του επιδόσεις μέχρι τα 80km/h μπορεί να κινείται πολύ σβέλτα ανάμεσα από τα αυτοκίνητα, προσφέροντας σωστό έλεγχο και καλή πληροφορία από τους τροχούς. Οι μεγάλοι τροχοί των 16in προσφέρουν σταθερότητα χωρίς να στερούν και πολλή ευελιξία από τον αναβάτη που θα θελήσει να ελιχθεί ανάμεσα από τα αυτοκίνητα για να φτάσει πρώτος στα φανάρια.

Οι αναρτήσεις του scooter είναι απλών προδιαγραφών, με τηλεσκοπικό πιρούνι μονής πλάκας εμπρός με διάμετρο καλαμιών 33mm και δύο αμορτισέρ πίσω με ρυθμιζόμενη προφόρτιση ελατηρίου. Πρόκειται όμως για αρκετά ποιοτικές αναρτήσεις επειδή απορροφούν τις ανωμαλίες του δρόμου και τις λακκούβες με αποτελεσματικότητα. Το scooter δεν αποσταθεροποιείται ακόμη και στα απότομα κοψίματα του δρόμου από τα καθισμένα φρεάτια. Δεν μπορούμε να εκφράσουμε επίσης παράπονο για τα ελαστικά πρώτης τοποθέτησης Kenda 50P/60P με διάσταση 120/80 πίσω και 100/80 εμπρός. Προσφέρουν καλή πληροφορία για την κατάσταση της πρόσφυσης και προειδοποιούν όταν πρόκειται να μπλοκάρουν.


Εξαιρετικά είναι τα φρένα του Kymco Agility 200i που αναλαμβάνονται από δίσκο διαμέτρου 260mm εμπρός με δαγκάνα μονού εμβόλου και δίσκο διαμέτρου 240mm πίσω. Τα σωληνάκια τόσο για εμπρός, όσο και για πίσω είναι μεταλλικά! Η αίσθηση που προσφέρουν τα φρένα είναι πολύ καλή ώστε αν αποφεύγετε τα μπλοκαρίσματα και να μπορείτε να σταματάτε αποτελεσματικά το scooter.



''Τα φρένα αποτελούνται από δίσκους εμπρός και πίσω με εξαιρετική απόδοση και αίσθηση. Οι κόκκινες δαγκάνες αποτελούν μια ωραία σχεδιαστική πινελιά.''


Σου λύνει τα χέρια

Ένα μικρό όχημα καθημερινής μετακίνησης μπορεί να λύσει τα περισσότερα προβλήματα της ρουτίνας μας καθώς θα μας πηγαίνει στις δουλειές μας γρήγορα και οικονομικά. Το  Kymco Agility 200i προσφέρει αυτή την ευκολία, ταχύτητα και οικονομία στις μετακινήσεις (έστω κι αν η κατανάλωσή του είναι λίγο παραπάνω από το μέσο όρο) και εφόσον του βάλετε ένα βαλιτσάκι θα του αυξήσετε δραστικά την πρακτικότητα και τη δυνατότητα μεταφοράς αντικειμένων. Είναι κομψό και ωραία σχεδιασμένο (για αυτό το αρέσει και στις κοπέλες), το κυριότερο όμως είναι ότι αποτελεί ένα ποιοτικό και δοκιμασμένο scooter σε χαμηλή τιμή. Δικαίως λοιπόν τα Agility είναι τα best seller scooter της Kymco.


''Το Kymco Agility 200i είναι ένα από τα best seller scooter της Kymco και όχι άδικα, καθώς προσφέρει ευκολία στην καθημερινή μετακίνηση χωρίς να ζητάει μια περιουσία.''


To Motoracing λειτουργεί ως επίσημος αντιπρόσωπος της εταιρείας Kymco στην Καβάλα (Ανταλλακτικά-Πωλήσεις-Service) και εξειδικεύεται σε βάθος για κάθε μοντέλο της, καθώς και στην παροχή εξουσιοδοτημένου service και γνήσιων εγγυημένων ανταλλακτικών της Kymco.

Στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα μπορείτε να δείτε την πλήρη γκάμα από τα καινούρια scooter Kymco της κατηγορίας Euro 5, το 
Agility 16+ 125i, το People-s 125i ABS, το Agility 16+ 200i, το People-s 200i ABS, το X-Town CT300i ABS, το Downtown 350i ABS, το DT X360 ABS/TCS, το Xciting s 400i ABS/TCS, το Ak 550i  ABS κ.α. Σε μοναδικές τιμές της αγοράς, επίσης σας παρέχουμε την δυνατότητα εξόφλησης σε 12 άτοκες δόσεις. Για περισσότερες πληροφορίες στο τηλ. 2510200570.

Διατίθεται σε τρία χρώματα: Μαύρο, γκρι ματ & μπλε

Τεχνικά χαρακτηριστικά:

Κινητήρας:

Τύπος: 4-χρονος

Τροφοδοσία: ψεκασμός

Κυβισμός (cc): 163

Ισχύς: 8,2kw (11,2ps)/7000rpm 

Ροπή: 11,8Nm/5500rpm

Ανάφλεξη: Ηλεκτρονική CDI

Εκκίνηση: Μίζα 

Εκπομπές CO2: 60g/km

Κατανάλωση: 2,6Lt / 100km

Ρεζερβουάρ βενζίνης (Lt): 7

Μετάδοση:

Τύπος: Συνεχώς μεταβαλλόμενη με ιμάντα

Συμπλέκτης: Αυτόματος φυγοκεκτρικός

Πλαίσιο:

Μεταξόνιο (mm): 1340

Διαστάσεις Μ/Π/Υ (mm): 2050/735/1210

Υψος σέλας (mm): 760

Βάρος (kgr): 123

Φρένα:

Εμπρός / πίσω: Δισκόφερνο / Δισκόφερνο με ABS

Ελαστικά εμπρός: 100/80-16 TL

Πίσω: 120/80-14 TL








« Επιστροφή




ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ
Για αγορές άνω των 30€
ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΕΠΙΣΤΡΟΦΩΝ
ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΕΠΙΣΤΡΟΦΩΝ
Σε 14 ημερολογ. ημέρες
ΑΣΦΑΛΕΙΣ ΣΥΝΑΛΛΑΓΕΣ
ΑΣΦΑΛΕΙΣ ΣΥΝΑΛΛΑΓΕΣ
Με πιστωτική κάρτα
© 2023 motoparts33.gr Κατασκευη eshop by infocus
Back To Top
58
gr
COOKIE DIALOG