ΤΗΛ. 2511105215 - ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΑΓΟΡΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 30 €
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΓΙΑ ΑΓΟΡΕΣ ΕΩΣ 12 ΑΤΟΚΕΣ ΔΟΣΕΙΣ

 0,00€
ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ
  Το καλάθι σας είναι άδειο.
> Αρχική > Blog / MotoRacing > MOTO BRANDS - ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΕΣ ΜΗΧΑΝΗΣ

Μπουφάν - jacket μηχανής Furygan


02/02/2022
Μπουφάν - jacket μηχανής Furygan

Αδιάβροχα, με αφαιρούμενη εσωτερική επένδυση και αεραγωγούς τα μπουφάν μοτοσυκλέτας από τη Furygan καλύπτουν όλες τις ανάγκες προστασίας: από στολές racing σε ύφασμα και δέρμα, μέχρι μπουφάν urban για καθημερινή χρήση και touring για κάθε σας  ταξίδι και όχι μόνο.

Η εταιρία Furygan ξεκίνησε το 1969 στην Γαλλία, κατασκευάζοντας στην αρχή μόνο γάντια για αθλητές σκι, ποδηλάτες αλλά και την μεγάλη αγάπη του ιδρυτή Jaques Segura, τις μοτοσυκλέτες. Το όνομά της προέρχεται από την αγγλική λέξη «Fury» που σημαίνει οργή και «Gant», που είναι τα γάντια στην Γαλλία. Το ίδιο οργισμένα χτυπάει και τον ανταγωνισμό, με τη νέα οικονομική πρόταση, που ακούει στο όνομα Furygan Nevada, για τους adventure και touring αναβάτες που ψάχνουν μπουφάν. Μόνο από το όνομα, σε προδιαθέτει να αντιμετωπίσεις κάθε «περιπετειώδης» διαδρομή, με ασφάλεια και κάλυψη από όλα τα στοιχεία της φύσης.

Τα προϊόντα της εταιρίας με έδρα την Nîmes της Γαλλίας, έχουν ως γνώμονα την μέγιστη ασφάλεια του αναβάτη στις καλύτερες τιμές της αγοράς. Η γαλλική εταιρία διακρίνεται για τις καινοτομίες τελευταίας τεχνολογίας και την ποιότητα των υλικών κατασκευής, που αποτελούν επιστέγασμα μηνών εντατικής έρευνας και ανάπτυξης. Το νέα μπουφάν μηχανής της εν λόγω εταιρείας, είναι μια ολοκληρωμένη επιλογή για κάθε χρήση και παντός καιρού, όντας ελαφρύ, πρακτικό και ζεστό.

Ποιότητα - Άνεση - Πρακτικότητα

Η Furygan απευθύνεται κυρίως στους αναβάτης που ψάχνουν ευκολοφόρετa μπουφάν σε χαμηλή τιμή, χωρίς να κάνουν καμία έκπτωση στην πρακτικότητα και την ασφάλεια. Αρχικά τα jacket διαθέτουν μακρύ και adventure σχεδιασμό, κατασκευασμένο από υψηλής αντοχής πολυεστερικό υλικό. Προσφέρουν εξαιρετική αποτελεσματικότητα σε βροχή και σε χιόνι, καθώς εξοπλίζονται με μεμβράνη αδιαβροχοποίησης η οποία αφήνει το εσωτερικό να «αναπνέει». Υπάρχει εσωτερική αφαιρούμενη επένδυση που κάνει τα jacket αρκετά ζεστά τους χειμερινούς μήνες, ενώ διαθέτουν και αεριζόμενα σημεία με φερμουάρ στα μανίκια στην περίπτωση που ο αναβάτης αναζητά λίγη δροσιά.






Στο θέμα της πρακτικότητας τα μπουφάν της γαλλικής μάρκας τα πάνε περίφημα, με πολλές τσέπες στο σύνολο, με τις πιο βολικές να είναι στο μανίκι, που μπορείτε να τοποθετήσετε πιστωτική κάρτα ή ψιλά για τα διόδια και μία με μεγάλη χωρητικότητα στο πίσω μέρος στο ύψος της μέσης, οι οποίες ανοίγουν εύκολα και γρήγορα με την τεχνολογία γρήγορου ανοίγματος.

Τα μπουφάν της Furygan είναι διαθέσιμα σε μεγέθη από S έως και 4XL, ενώ τα περισσότερα έχουν εργονομικούς ρυθμιζόμενους ιμάντες σε μέση, μπράτσα και μανίκια, ώστε να ταιριάζουν πάνω σας με τέλεια εφαρμογή. 

Προστασία  -  Ασφάλεια

Όσον αφορά την ασφάλεια, είναι ανώτερου επίπεδου. Τα jacket περιέχουν τα σύγχρονα προστατευτικά τεχνολογίας D3O σε ώμους και αγκώνες. Τα προστατευτικά αυτά είναι κατασκευασμένα από ειδικό υλικό, το οποίο είναι μαλακό και εύκαμπτο στην κανονική του μορφή και γίνεται άκαμπτο σε κατάσταση κρούσης. Ακόμα, καταφέρνει να διασπείρει την δύναμη του χτυπήματος σε σχεδόν όλη την επιφάνειά του, επιτρέποντας την χρήση λιγότερου υλικού. Για αυτό έχουμε λεπτότερα προστατευτικά, τα οποία και υπερπληρούν τις προδιαγραφές ασφαλείας, με περισσότερη άνεση και μεγαλύτερη ευελιξία κινήσεων. Υπάρχει διαθέσιμος χώρος για προστατευτικό πλάτης D3O, ενώ είναι συμβατό και με το σύστημα αερόσακου Fury Airbag, που έχει εξελίξει η γαλλική φίρμα. 



Το συμπέρασμα

Τα jacket της εταιρείας Furygan έχουν αξιοζήλευτη αισθητική και είναι αρκετά ζεστά για τις κρύες μέρες του χειμώνα. Η ανταγωνιστική τιμή τους σε συνδυασμό με την πρακτικότητά και την σύγχρονη τεχνολογία που διαθέτουν σε θέμα ασφάλειας, τα κάνουν μία δελεαστική επιλογή απέναντι στον ανταγωνισμό.

Παράλληλα στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα Motoracing.gr θα βρείτε όλη την ποικιλία της εταιρείας Furygan σε μπουφάν αναβατών όπως: χειμερινάκαλοκαιρινάτεσσάρων εποχώναντρικάγυναικεία, καθώς επίσης και μια πλήρη γκάμα σε γάντια μηχανήςπαπούτσια - μπότες αναβατώνμπαλακλάβες, τσάντες - τσαντάκια, μπλουζάκια κ.α., σε μοναδικές τιμές και για κάθε σας ''μοτοσυκλετιστική'' ανάγκη. 


Περισσότερες πληροφορίες


www.motoracing.gr


Κ. Τσολάκη 20 


65403 Καβάλα


Τηλ.: 2510200570


Email:info@motoracing.gr



« Επιστροφή




ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ
Για αγορές άνω των 30€
ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΕΠΙΣΤΡΟΦΩΝ
ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΕΠΙΣΤΡΟΦΩΝ
Σε 14 ημερολογ. ημέρες
ΑΣΦΑΛΕΙΣ ΣΥΝΑΛΛΑΓΕΣ
ΑΣΦΑΛΕΙΣ ΣΥΝΑΛΛΑΓΕΣ
Με πιστωτική κάρτα
© 2023 motoparts33.gr Κατασκευη eshop by infocus
Back To Top
58
gr
COOKIE DIALOG