ΤΗΛ. 2511105215 - ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΑΓΟΡΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 30 €
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΓΙΑ ΑΓΟΡΕΣ ΕΩΣ 12 ΑΤΟΚΕΣ ΔΟΣΕΙΣ

 0,00€
ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ
  Το καλάθι σας είναι άδειο.
> Αρχική > Blog / MotoRacing > MOTO BRANDS - ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΕΣ ΜΗΧΑΝΗΣ

Μπαταρίες μηχανής UNIBAT προηγμένης τεχνολογίας


05/08/2023
Μπαταρίες μηχανής UNIBAT προηγμένης τεχνολογίας


''Οι μπαταρίες της ιταλικής εταιρίας Unibat αποτελούν από τις κορυφαίες επιλογές στο χώρο της μοτοσυκλέτας. Όντας επίσημος χορηγός της Ducati στο κορυφαίο πρωτάθλημα μηχανών MotoGP, οι προηγμένες μπαταρίες της Unibat αποδεικνύουν ότι μπορούν να ανταποκριθούν ακόμα και στις πιο απαιτητικές ανάγκες των αναβατών.''

  



Η Ιταλική Unibat διαθέτει μια πλήρη γκάμα μπαταριών για κάθε τύπο οχήματος, από ελαφριές μοτοσυκλέτες μικρού κυβισμού έως σκάφη και φορτηγά επαγγελματικής ή στρατιωτικής χρήσης, ενώ δεν είναι τυχαίο ότι εφοδιάζει αγωνιστικές ομάδες όπως η Gresini Racing στα MotoGP. Στον χώρο της μοτοσυκλέτας μπήκε το 1994 και σήμερα καταξιωμένοι κατασκευαστές όπως Ducati, Husqvarna, Beta, TM και άλλες χρησιμοποιούν μπαταρίες Unibat ως πρώτης τοποθέτησης. Για περισσότερα από 15 χρόνια τα προϊόντα της διανέμονται σε όλη την Ευρώπη μέσω ενός πολύ καλά οργανωμένου. Η πλήρη γκάμα μπαταριών της εταιρείας Unibat περιλαμβάνει:

√ Μπαταρίες Λιθίου, οι οποίες είναι 80% πιο ελαφριές σε σχέση με τις συμβατικές

√ Μπαταρίες Συμβατικές Ανοιχτού και Κλειστού τύπου (MF)

√ Μπαταρίες Ready, έτοιμες για χρήση καθώς (Factory Activated)

√ Και την ενισχυμένη σειρά μπαταριών CX


Μπαταρίες λιθίου

75% ελαφρύτερες σε σχέση με μια συμβατική μπαταρία μολύβδου

Οι μπαταρίες λιθίου της Unibat από τη σειρά Lithium Extra είναι 3 φορές πιο ελαφριές σε σχέση με μια συμβατική μολύβδου, ενώ έχουν σημαντικά βελτιωμένη απόδοση και μικρές διαστάσεις. Κάποιες από τις μπαταρίες της συγκεκριμένης σειράς διαθέτουν 4 πόλους, για εύκολη τοποθέτηση, ώστε να μην απαιτείται κάποια τροποποίηση στα καλώδια ή τον χώρου που φιλοξενεί τη μπαταρία. Οι πόλοι είναι ενισχυμένοι και έχουν μεγαλύτερο πάχος για μεγάλη ανθεκτικότητα στους κραδασμούς και τις δονήσεις.



Μαζί παίρνεις πλήρες σετ με αποστάτες

Η συσκευασία περιλαμβάνει ένα πλήρες σετ από αυτοκόλλητους αποστάτες που επιτρέπουν την εύκολη και ασφαλή εγκατάσταση της μπαταρίας στον διαθέσιμο χώρο, ώστε να μην υπάρχουν κενά σε σχέση με τη μπαταρία που αντικαθιστά. Φυσικά, παρέχονται όλα τα απαραίτητα υλικά για την τοποθέτηση (βίδες, παξιμάδια και ροδέλες), τα οποία μάλιστα είναι υψηλής ποιότητας με προσεγμένο φινίρισμα, ενώ στο κουτί θα βρεις και 2 αυτοκόλλητα με το λογότυπο της Unibat. 




Σε μόλις 6 λεπτά φορτίζουν στο 90%

Οι μπαταρίες λιθίου της Unibat εντυπωσιάζουν με τη δύναμή τους καθώς μπορούν να πραγματοποιήσουν πολλές συνεχόμενες εκκινήσεις σε ιδιαίτερα χαμηλές θερμοκρασίες, διαδικασία που καταπονεί ιδιαίτερα τις συμβατικές. Επίσης, έχουν χαμηλό ρυθμό αποφόρτισης και διατηρούν το φορτίο τους ακόμα και μετά από ένα χρόνο ακινησίας, ενώ κατά τη φόρτιση χρειάζονται μόλις 6 λεπτά για να φτάσουν στο 90%. Το σύστημα BMS (Battery Management System) φροντίζει ώστε η μπαταρία να μην υπερφορτιστεί ή αποφορτιστεί σε υπερβολικό βαθμό, ενώ ταυτόχρονα ελέγχει τη θερμοκρασία των στοιχείων της. Συνοδεύονται από 2 χρόνια εγγύηση και η διάρκεια ζωής τους ξεπερνά τα 5 χρόνια, αφού αντέχουν πάνω από 2000 πλήρεις κύκλος φόρτισης, όταν οι συμβατικές μπαταρίες κυμαίνονται κοντά στους 300. Τέλος, να θυμίσουμε ότι οι μπαταρίες λιθίου δεν περιέχουν οξέα ή βαρέα μέταλλα, οπότε είναι φιλικές προς το περιβάλλον.


Eνισχυμένη σειρά μπαταριών CX

Οι μπαταρίες CX συγκριτικά με τις συμβατικές μπαταρίες, προσφέρουν υψηλότερη ισχύ κατά την εκκίνηση, ακόμα και σε πολύ χαμηλές θερμοκρασίες, ενώ εξασφαλίζουν καλύτερη διαχείριση ενέργειας ακόμα κι όταν το επίπεδο φόρτισης είναι χαμηλό. Χάρη στα εξελιγμένα μονωτικά υλικά που υπάρχουν στο εσωτερικό και το εξαιρετικά ανθεκτικό κέλυφος των μπαταριών, η Unibat εγγυάται πως δεν υπάρχει καμία περίπτωση διαρροής. Οι πόλοι έχουν ειδική επίστρωση, ώστε να αντέχουν στη διάβρωση και η σχεδίασή τους εξασφαλίζει την ομαλή χρήση σε οχήματα ή δρόμους που προκαλούν πολλούς κραδασμούς. Τέλος, δεν χρειάζονται καμιά απολύτως συντήρηση και παραδίδονται έτοιμες για χρήση!!




Τις μπαταρίες UNIBAT μπορείτε να τις βρείτε τώρα και στο κατάστημά μας Motoracing.gr, σε μοναδικές τιμές και εκπλήξεις που αφορούν εβδομαδιαίες εκπτωτικές προσφορές!!

Περισσότερες πληροφορίες

www.motoracing.gr

Κ. Τσολάκη 20 

65403 Καβάλα


Τηλ.: 2510200570


Email:info@motoracing.gr

 

 

 


« Επιστροφή




ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ
Για αγορές άνω των 30€
ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΕΠΙΣΤΡΟΦΩΝ
ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΕΠΙΣΤΡΟΦΩΝ
Σε 14 ημερολογ. ημέρες
ΑΣΦΑΛΕΙΣ ΣΥΝΑΛΛΑΓΕΣ
ΑΣΦΑΛΕΙΣ ΣΥΝΑΛΛΑΓΕΣ
Με πιστωτική κάρτα
© 2023 motoparts33.gr Κατασκευη eshop by infocus
Back To Top
58
gr
COOKIE DIALOG