ΤΗΛ. 2511105215 - ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΑΓΟΡΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 30 €
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΓΙΑ ΑΓΟΡΕΣ ΕΩΣ 12 ΑΤΟΚΕΣ ΔΟΣΕΙΣ

 0,00€
ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ
  Το καλάθι σας είναι άδειο.
> Αρχική > Blog / MotoRacing > SCOOTER & ΠΑΠΑΚΙΑ - KEEWAY

Μοτοσυκλέτα Keeway V302 C ένα στιλάτο cruiser!!


15/05/2024
Μοτοσυκλέτα Keeway V302 C ένα στιλάτο cruiser!!


''Η Keeway έφερε και επίσημα την νέα της μοτοσυκλέτα το V302C, ένα μικρό και στιλάτο moto cruiser που αποτελεί τον μεγάλο αδελφό του K-Light των 125 κ.εκ.''

Η Keeway μας έχει συνηθίσει σε μικρά μοντέλα συνήθως 125 κ.εκ. τα οποία είναι προσιτά, ικανά και ξεχωριστά σε σχεδιασμό. Στην γκάμα της μπορεί να συναντήσει κανείς scooter και μικρές μοτοσυκλέτες, ενώ στην κορυφή βρίσκεται ένα cruiser το οποίο ονομάζεται Superlight 125.




Σχεδιασμός

Θέλοντας να ανεβάσει «ταχύτητα» και να δείξει ότι μπορεί να σταθεί στην αγορά μεγαλύτερων μοτοσικλετών η κινεζική μάρκα παρουσίασε ένα καινούριο μοντέλο στα 300 κ.εκ. Πρόκειται για το V302C, ένα cruiser το οποίο θυμίζει έντονα την καινούρια Harley Davidson Sportster S. Η μοτοσικλέτα είναι όμορφη σχεδιαστικά με χαμηλή θέση οδήγησης, φαρδύ τιμόνι, μακρόστενο ρεζερβουάρ και στρογγυλό φωτιστικό σώμα εμπρός που δημιουργούν ένα συμπαγές και ενδιαφέρον σύνολο. Highlight της μοτοσικλέτας είναι ο βαμμένος μαύρος κινητήρας και η εξάτμιση που προσδίδουν μια επιπλέον ποιότητα στο συνολικό φινίρισμα.


Κινητήρας

Το νέο V302C είναι εξοπλισμένο με έναν δικύλινδρο κινητήρα 296 κ.εκ. ο οποίος προέρχεται από την QJ Motor. Το σύνολο αποδίδει 29,5 ίππους και 26Nm ροπής έχοντας σύγχρονο σύστημα ψεκασμού και φυσικά περνώντας τις προδιαγραφές ρύπων Euro5. Στις αναρτήσεις η Keeway έχει εξοπλίσει το V302C με ένα ανεστραμμένο πιρούνι εμπρός και δύο μονά αμορτισέρ πίσω. Τα φρένα αποτελούνται από έναν δίσκο εμπρός και έναν πίσω σε συνεργασία με σύστημα ABS, ενώ το ρεζερβουάρ έχει χωρητικότητα 13,5 λίτρα.




Φρένα

Οι αναρτήσεις είναι υψηλών προδιαγραφών, με ανεστραμμένο πιρούνι εμπρός και δύο αμορτισέρ πίσω, ενώ την πέδηση αναλαμβάνουν δύο δίσκοι εμπρός και πίσω (διαμέτρου 300 και 240 χιλιοστών αντίστοιχα). Επίσης, η τελική μετάδοση γίνεται με ιμάντα.


     



Τεχνολογία

Σύγχρονο είναι και το σύστημα πληροφοριών του V302C με μια έγχρωμη οθόνη LCD να παρέχει όλες τις πληροφορίες στον αναβάτη. Η Keeway V302C λανσαρίστηκε σε επιλεγμένες αγορές και έχει μπει για τα καλά στις λίστες των ευρωπαϊκών αγορών.




Το ηλεκτρονικό & φυσικό κατάστημά μας που εδρεύει στην Καβάλα είναι επίσημος αντιπρόσωπος της KEEWAY και μπορείτε να βρείτε όλα τα μοντέλα της Keeway (K-Light 125Superlight 125Vieste 300Vieste 125Zahara 125 Retro κ.α.) και να πληροφορηθείτε βήμα προς βήμα για τα πακέτα χρηματοδότησης και δώρων.

Περισσότερες πληροφορίες

www.motoracing.gr

Κ. Τσολάκη 20 

65403 Καβάλα


Τηλ.: 2510200570


Email:info@motoracing.gr


« Επιστροφή




ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ
Για αγορές άνω των 30€
ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΕΠΙΣΤΡΟΦΩΝ
ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΕΠΙΣΤΡΟΦΩΝ
Σε 14 ημερολογ. ημέρες
ΑΣΦΑΛΕΙΣ ΣΥΝΑΛΛΑΓΕΣ
ΑΣΦΑΛΕΙΣ ΣΥΝΑΛΛΑΓΕΣ
Με πιστωτική κάρτα
© 2023 motoparts33.gr Κατασκευη eshop by infocus
Back To Top
58
gr
COOKIE DIALOG