ΤΗΛ. 2511105215 - ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΑΓΟΡΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 30 €
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΓΙΑ ΑΓΟΡΕΣ ΕΩΣ 12 ΑΤΟΚΕΣ ΔΟΣΕΙΣ

 0,00€
ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ
  Το καλάθι σας είναι άδειο.
> Αρχική > Blog / MotoRacing > ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΕΣ - VOGE

Μοτοσυκλέτα Adventure Voge 300 RALLY


28/05/2022
Μοτοσυκλέτα Adventure Voge 300 RALLY


''Το νέο Adventure Voge 300 Rally προσφέρει μια χωμάτινη επιλογή, με adventure σχεδιασμό και τεχνικά χαρακτηριστικά που σε εμπνέουν για κάθε περιπέτεια.''

Μια προσιτής τιμής, χαμηλού βάρους και λογικής ιπποδύναμης μοτοσυκλέτα δεν θα πέρναγε ποτέ απαρατήρητη από την ελληνική αγορά, η οποία πρόσφατα έχει αρχίσει να δείχνει τη δύναμή της στις κατηγορίες 300 κυβικών, επανερχόμενη σε άλλες, παλιές, καλές εποχές. Μια μοτοσυκλέτα σαν το Voge 300 Rally, που παρουσιάστηκε επίσημα και στη χώρα μας, δεν θα αφήσει ασυγκίνητο αυτό το κοινό.

Θα θυμούνται οι παλαιότεροι ότι η ελληνική αγορά τις δεκαετίες του ’80 και του ’90 έδειχνε μια ιδιαίτερη προτίμηση στα μονοκύλινδρα enduro 200, 250 κυβικών και φυσικά θυμόμαστε όλοι  πώς … ξαφνικά εξαφανίστηκαν ως δια μαγείας από προσώπου γης.

Οι εταιρίες, ο κόσμος, οι μαρκετίστες, οι έρευνες αγοράς και ό,τι άλλο μπορεί να φανταστεί κανείς, αποφάσισαν ότι η αγορά έπρεπε να μετατοπιστεί σε άλλες καταστάσεις και η δημοφιλής στην Ελλάδα κατηγορία να εκλείψει.

Με τη μόνη διαφορά ότι τα μικρο-μεσαία μονοκύλινδρα δεν έπαψαν ποτέ να αποτελούν μια εξαιρετική επιλογή που “έκανε τα πάντα” και συνέφερε. Κι ενώ στην κατηγορία των “καθαρόαιμων” enduro και όχι των Adventure επικρατεί ένδεια, αφού μόνο η Honda με το CRF300L επιμένει, τώρα έρχεται και η Voge να βάλει την υπογραφή της με ένα κανονικότατο μοντέλο Rally, με μοντέρνο και δυναμικό σχεδιασμό και αξιόλογα περιφερειακά και χαρακτηριστικά.




Αυτό που ξεχωρίζει με την πρώτη ματιά στο Voge 300 Rally είναι το “έντονο” κουστούμι του, αλλά και οι μεγάλες δοκοί του πλαισίου που περικλείουν τον κινητήρα του.

Ο κινητήρας

Αρχικά, «φοράει» έναν κινητήρα 292κ.εκ., υγρόψυκτο και μονοκύλινδρο με ηλεκτρονική ανάφλεξη που φέρει την υπογραφή της Bosch. Η  απόδοσή του φτάνει τους 29 ίππους στις 9.000 στροφές και τα 25Nm ροπής, που μεταδίδονται στον πίσω τροχού μέσω ενός εξατάχυτου κιβωτίου. Σε συνδυασμό με το χαμηλό βάρος των 147 κιλών στεγνό, οι επιδόσεις του φαίνονται αρκετά ικανοποιητικές.




Διαστάσεις για χώμα

Το μικρό adventure Voge 300 Rally, εξοπλίζεται με παραδοσιακούς χωμάτινους τροχούς, με ακτινωτές ζάντες διαστάσεων 21 ιντσών μπροστά και 18 ιντσών πίσω. Το πλαίσιο είναι διπλό ατσάλινο σωληνωτό κλειστού τύπου, με την απόσταση από το έδαφος να φτάνει στα 280 χιλ. Η σέλα του είναι επίπεδη διευκολύνοντας την όρθια οδήγηση και βρίσκεται σε ύψος 877 χιλ. από το έδαφος. Το ρεζερβουάρ χωράει 11 λίτρα καυσίμου, με σχεδιασμό που δεν εμποδίζει τα γόνατα, ενώ δεν υπάρχει κάποια επίσημη ανακοίνωση για την κατανάλωση και την αυτονομία του.



Τα φώτα είναι LED, με τους δυο προβολείς μπροστά να έχουν εξάγωνο, πρωτότυπο σχήμα. Το όργανο είναι ψηφιακό και όπως αρμόζει σε μια μοτοσυκλέτα Rally (βλ. ας πούμε τη Yamaha Tenere) η μικρή, στενή ζελατίνα είναι κάθετα τοποθετημένη πάνω στο μικρό φέρινγκ και το μπροστινό φτερό ψηλά, μακριά από τον αντίστοιχο τροχό.

    


Τα φρένα είναι κυματιστά δισκόφρενα μπροστά και πίσω, με δαγκάνα δύο εμβόλων μπροστά και ενός εμβόλου πίσω, αμφότερα με ABS.

Το μπροστινό πιρούνι είναι ανεστραμμένο και πίσω υπάρχει μονό αμορτισέρ που συνδέεται μέσω συνδέσμων με το αλουμινένιο ψαλίδι.

Φουλ adventure πακέτο 

Αν μη τι άλλο ο σχεδιασμός φαίνεται εμπνευσμένος από τις μεγαλύτερες αγωνιστικές μοτοσυκλέτες των αγώνων Dakar, με κάθετη και ψηλή ζελατίνα, ενώ διαθέτει και ψηλό φτερό στον μπροστινό τροχό. Τον κινητήρα προστατεύουν περιμετρικά κάγκελα, καθώς υπάρχουν και χειρολαβές με ενιαία μικρή σχάρα στο πίσω μέρος. Το μικρό Voge 300 Rally είναι διαθέσιμο από την άνοιξη του 2022 στο Motoracing.gr

Το 
MotoRacing.gr είναι επίσημο εξουσιοδοτημένο κατάστημα της εταιρείας Voge στην Καβάλα και ειδικεύεται σε πωλήσεις, service (με ηλεκτρικό διαγνωστικό έλεγχο), αξεσουάρ και γνήσια ανταλλακτικά.

Στο κατάστημά μας θα βρείτε όλα τα καινούρια μοντέλα μοτοσυκλετών της εταιρείας Voge: 
Το 300R, το 300AC, το 300DS, το 500R, το 500AC, το 500DS, το 500DSX, το 650DS και το 650DSXΣε μοναδικές τιμές της αγοράς, επίσης σας παρέχουμε την δυνατότητα εξόφλησης σε 12 άτοκες δόσεις. Για περισσότερες πληροφορίες στο τηλ. 2510200570. 

Το νέο Adventure voge 300 RALLY διατίθεται σε τρεις χρωματισμούς: κίτρινο, γαλάζιο και μαύρο. 

Τεχνικά χαρακτηριστικά:


Κινητήρας:

Τύπος: Μονοκύλινδρος υγρόψυκτος DOHC
 
Τροφοδοσία: Ψεκασμός 

Κυβισμός (cc): 292

Διάμετρος x Διαδρομή: 78x61.2

Σχέση συμπίεσης: 11:01

Ισχύς: 21kw (29hp) / 9000rm

Ροπή: 25Nm/6500rpm

Ανάφλεξη: Ηλεκτρονική CDI

Εκκίνηση: Μίζα 

Ρεζερβουάρ βενζίνης (Lt): 11

Μετάδοση:

Τύπος: Αλυσίδα

Συμπλέκτης: Υγρός πολύδισκος

Ταχύτητες: 6

Πλαίσιο:

Μεταξόνιο (mm): 1430

Διαστάσεις Μ/Π/Υ (mm): 2107 × 877 × 1405
 
Υψος σέλας (mm): 877

Βάρος (kgr): 147

Ανάρτηση εμπρός: Ανεστραμμένο πιρούνι (USD) 41mm

Ανάρτηση πίσω: Monoshock

Φρένα - Ελαστικά:


Εμπρός: Δισκόφρενο 265mm (Μαργαρίτα) με διπίστονη δαγκάνα και ABS

Πίσω: Δισκόφρενο 220mm (Μαργαρίτα) και ABS 
 
Ελαστικά εμπρός: 3.00-21

Πίσω: 5.10-18


« Επιστροφή




ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ
Για αγορές άνω των 30€
ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΕΠΙΣΤΡΟΦΩΝ
ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΕΠΙΣΤΡΟΦΩΝ
Σε 14 ημερολογ. ημέρες
ΑΣΦΑΛΕΙΣ ΣΥΝΑΛΛΑΓΕΣ
ΑΣΦΑΛΕΙΣ ΣΥΝΑΛΛΑΓΕΣ
Με πιστωτική κάρτα
© 2023 motoparts33.gr Κατασκευη eshop by infocus
Back To Top
58
gr
COOKIE DIALOG