ΤΗΛ. 2511105215 - ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΑΓΟΡΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 30 €
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΓΙΑ ΑΓΟΡΕΣ ΕΩΣ 12 ΑΤΟΚΕΣ ΔΟΣΕΙΣ

 0,00€
ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ
  Το καλάθι σας είναι άδειο.
> Αρχική > Blog / MotoRacing > ΚΡΑΝΗ ΜΗΧΑΝΗΣ - ΑΣΦΑΛΕΙΑ

Κράνος παιδικό (Junior): ο καλύτερος φίλος των παιδιών σας


03/06/2021
Κράνος παιδικό (Junior): ο καλύτερος φίλος των παιδιών σας

Αρκετοί γονείς καθημερινά επιλέγουν να μεταφέρουν τα παιδιά τους με τη μοτοσυκλέτα, όμως το κάνουν σωστά;

Η μοτοσυκλέτα είναι ένα γρήγορο, αλλά αρκετά επικίνδυνο μέσο, που κάνει ευκολότερη την καθημερινότητα χιλιάδων γονέων. Ποιος είναι όμως ο πιο κατάλληλος και ασφαλέστερος τρόπος να μεταφέρουμε ένα παιδί με τη μοτοσυκλέτα μας;

Ας δούμε στην πράξη πως μπορούμε να το κάνουμε σωστά

Νούμερο 1 παράγοντας ασφάλειας το κράνος

Είναι αδιανόητο, το παιδί σε οποιαδήποτε ηλικία και αν είναι, όταν επιβαίνει σε μοτοσυκλέτα να μην φοράει κράνος. Ως υπεύθυνοι γονείς οφείλετε να προμηθευτείτε αντίστοιχο παιδικό κράνος. Τα ειδικά αυτά κράνη, είναι πιο ελαφριά, ώστε να μην επιβαρύνουν τον αυχένα των παιδιών. Θα πρέπει να δώσετε ιδιαίτερη προσοχή στα μέτρα του κράνους, ώστε να εφαρμόζει ακριβώς στο κεφάλι του παιδιού σας.


Στο Motoracing.gr θα βρείτε παιδικά κράνη για του μικρούς μας φίλους τα οποία ταιριάζουν ιδανικά για όλες τις ηλικίες, των εταιρειών Corsa, STR, ZEUS και FSD.



                       


Οι εν λόγω εταιρίες είναι καταξιωμένες στον χώρο της προστασίας αναβάτη με μεγάλη γκάμα κρανών για κάθε χρήση. Τα προϊόντα τους ξεχωρίζουν χάρη στον αεροδυναμικό σχεδιασμό και τα όμορφα γραφικά, αλλά δεν σταματούν εκεί. Κατασκευάζονται από πιστοποιημένα υλικά που έχουν αποδείξει την αποτελεσματικότητά τους μέσα από απαιτητικές διαδικασίες ποιοτικού ελέγχου και έχουν κορυφαία σχέση ποιότητας – τιμής. Στην γκάμα  τους θα βρείτε κλειστά - full face και ανοιχτά - jet κράνη για παιδιά όλων των ηλικιών.

Παράλληλα γνωρίζουμε πολύ καλά ότι για να είναι ένα κράνος αποτελεσματικό πρέπει να εφαρμόζει τέλεια στο κεφάλι και αυτό ακριβώς προσφέρουν τα παιδικά κράνη των προαναφερόμενων εταιρειών. Υπάρχουν διαθέσιμα σε πολλά μεγέθη ώστε να ταιριάζουν σε κάθε μικρό αναβάτη και είναι κατασκευασμένα από θερμοπλαστικό υλικό για χαμηλό βάρος και μέγιστη αποτελεσματικότητα. Τα ξεχωριστά γραφικά είναι ιδιαίτερα ελκυστικά στις μικρές ηλικίες ώστε να μη θέλουν τα παιδιά να αποχωρίζονται το κράνος τους, ενώ οι αντιαλλεργικές εσωτερικές επενδύσεις τους μπορούν να αφαιρεθούν και να πλυθούν για να είναι πάντα φρέσκες και καθαρές.


Μην αμελείτε τον εξοπλισμό


Αν και δεν είναι υποχρεωτικό από το νόμο, καλό θα ήταν, εάν κάνετε συχνές διαδρομές πάνω των δέκα λεπτών, να προμηθευτείτε τον αντίστοιχο ειδικό εξοπλισμό της μοτοσυκλέτας ώστε το παιδί σας να είναι καλύτερα προστατευμένο. Τα γάντια και τα ειδικά αντιανεμικά μπουφάν θα το προστατέψουν από τον αέρα και θα εξασφαλίσουν πως δεν θα αρρωστήσει.


Κινηθείτε με χαμηλές ταχύτητες

Ως οδηγοί οφείλετε να τηρείτε τα όρια ταχύτητας. Ως γονείς όμως, οφείλετε να πηγαίνετε αργά και να είστε εξαιρετικά προσεκτικοί. Έτσι λοιπόν κρατήστε ταχύτητα έως 40 χιλιόμετρα ανά ώρα και πάντα στο δεξί ρεύμα, όταν μεταφέρετε τα παιδιά σας με τη μοτοσυκλέτα. Ακόμα αποφύγετε τις προσπεράσεις και τις μανούβρες.

Συζητήστε το με τα παιδία σας


Τα παιδιά όσο πιο μικρά είναι, αντιμετωπίζουν την καθημερινότητα σαν παιχνίδι. Πριν διακόψετε το κάθισμα καλό θα ήταν να κάνετε μία συζήτηση μαζί τους για το πόσο προσεκτικά πρέπει να είναι όταν οδηγείτε την μοτοσυκλέτα. Θα πρέπει να καταλάβουν, πως η ώρα της ανάβασης δεν είναι ώρα για παιχνίδι ή συζητήσεις, ούτε όμως και για απότομες αντιδράσεις, καθώς αυτές μπορεί να είναι αιτία να χάσετε τον έλεγχο της μοτοσυκλέτας. Πιστέψτε στα παιδιά σας και θα δείτε πως θα είναι αρκετά ώριμα εάν τους αφιερώσετε τον κατάλληλο χρόνο.



« Επιστροφή




ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ
Για αγορές άνω των 30€
ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΕΠΙΣΤΡΟΦΩΝ
ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΕΠΙΣΤΡΟΦΩΝ
Σε 14 ημερολογ. ημέρες
ΑΣΦΑΛΕΙΣ ΣΥΝΑΛΛΑΓΕΣ
ΑΣΦΑΛΕΙΣ ΣΥΝΑΛΛΑΓΕΣ
Με πιστωτική κάρτα
© 2023 motoparts33.gr Κατασκευη eshop by infocus
Back To Top
58
gr
COOKIE DIALOG