ΤΗΛ. 2511105215 - ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΑΓΟΡΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 30 €
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΓΙΑ ΑΓΟΡΕΣ ΕΩΣ 12 ΑΤΟΚΕΣ ΔΟΣΕΙΣ

 0,00€
ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ
  Το καλάθι σας είναι άδειο.
> Αρχική > Blog / MotoRacing > SCOOTER & ΠΑΠΑΚΙΑ - KEEWAY

Keeway Fact X 125: Adventure στα 125 cc!!


02/09/2023
Keeway Fact X 125: Adventure στα 125 cc!!


''Το νέο Fact X 125 από την Keeway επιβάλει την περιπετειώδη αισθητική του συνδυάζοντας χαμηλή κατανάλωση καυσίμου και άνεση στις μετακινήσεις, με compact διαστάσεις, ιδανικό για χρήση στην πόλη και με το ύφος που θα του επιτρέψει να μπει και σε χωματόδρομους.''


Νεανική και “περιπετειώδης” είναι η αισθητική του Keeway Fact X 125, με μαύρες, άβαφες heavy duty πλαστικές επιφάνειες που συνδυάζονται με τα βαμμένα γυαλιστερά τμήματά του.

Η Keeway έχει ανακοινώσει και επίσημα την τιμή αλλά και την διαθεσιμότητα, του Fact-X 125 στην αγορά μας και πρόκειται μάλιστα για ένα μικρό και απόλυτα προσιτό scooter για κατόχους διπλώματος Α1, αλλά και αυτοκινήτου, με τιμή η οποία ορίζεται μόλις στα 2000 ευρώ.

Adventure εμφάνιση και εξοπλισμός

Ο σχεδιασμός του Fact X προδίδει τις προθέσεις της Keeway να δημιουργήσει ένα scooter της μικρής κατηγορίας που θα ξεχωρίσει. Παρέχοντας οικονομία κι ευελιξία στις εντός πόλης μετακινήσεις, με περιπετειώδη διάθεση και αισθητική. Το ψηφιακό όργανο ενδείξεων παρέχει όλες τις πληροφορίες στον αναβάτη. Ο εμπρόσθιος προβολέας του Fact X αντικατοπτρίζει τον άγριο χαρακτήρα του, ενώ όλα τα φωτιστικά του σώματα είναι τύπου Led. Στον περιπετειώδη χαρακτήρα του συμβάλει και το γυμνό φαρδύ τιμόνι, τα προστατευτικά κάγκελα στην ποδιά και τα πλαϊνά πλαστικά, που τονίζουν το σκληροτράχηλο προφίλ της κατασκευής. Η σέλα με ύψος στα 800mm, τοποθετεί τον αναβάτη σε όρθια θέση, ενώ ταυτόχρονα παρέχει εύκολη πρόσβαση στο έδαφος. Το συνολικό του βάρος δεν ξεπερνά τα 117 κιλά, που σημαίνει ότι οι επιτόπιες μανούβρες και η κίνηση σε σφιχτό αστικό ιστό, δεν θα αποτελέσουν πρόβλημα ακόμα και για τους νέους αναβάτες.

  



Κινητήρας - Σασί

O κινητήρας του είναι αερόψυκτος, απόδοσης 8,9 ίππων και 9Nm απόδοσης, στις 7.500 και 5.000 στροφές αντίστοιχα. Το βάρος του scooter ανέρχεται στα 116 κιλά. Για την εκκίνηση του κινητήρα υπάρχει και μανιβέλα, για να μην σας αφήσει ποτέ και πουθενά.

Η τροφοδοσία γίνεται με ηλεκτρονικό σύστημα ψεκασμού και η κατανάλωση βενζίνης ανακοινώνεται χαμηλή.


Η χωρητικότητα του ρεζερβουάρ του Fact X 125 φτάνει τα 6,4 λίτρα, ενώ περιορισμένο είναι το μεταξόνιο στα 1.29 mm.


Στους τροχούς των 12 ιντσών, επενεργεί σύστημα συνδυασμένης πέδησης CBS με δύο δισκόφρενα, διαμέτρου 190 mm το μπροστινό και 205mm το πίσω. Τα ελαστικά είναι 120/70-12 και στους δύο τροχούς.



  


To νέο Keeway Fact X 125 είναι άμεσα διαθέσιμο στο Motoracing και έχει ξεκινήσει μάλιστα με καλές πωλήσεις που δείχνουν τη δυναμική του. Η τιμή του είναι ιδιαίτερα ελκυστική, με βάση και με τα χαρακτηριστικά που προσφέρει.


   


Το ηλεκτρονικό & φυσικό κατάστημά μας που εδρεύει στην Καβάλα είναι επίσημος αντιπρόσωπος της KEEWAY και μπορείτε να βρείτε όλα τα μοντέλα της Keeway (K-Light 125, Superlight 125, Vieste 300, Vieste 125, Zahara 125 Retro κ.α.) και να πληροφορηθείτε βήμα προς βήμα για τα πακέτα χρηματοδότησης και δώρων.

Περισσότερες πληροφορίες

www.motoracing.gr

Κ. Τσολάκη 20 

65403 Καβάλα


Τηλ.: 2510200570


Email:info@motoracing.gr


« Επιστροφή




ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ
Για αγορές άνω των 30€
ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΕΠΙΣΤΡΟΦΩΝ
ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΕΠΙΣΤΡΟΦΩΝ
Σε 14 ημερολογ. ημέρες
ΑΣΦΑΛΕΙΣ ΣΥΝΑΛΛΑΓΕΣ
ΑΣΦΑΛΕΙΣ ΣΥΝΑΛΛΑΓΕΣ
Με πιστωτική κάρτα
© 2023 motoparts33.gr Κατασκευη eshop by infocus
Back To Top
58
gr
COOKIE DIALOG