ΤΗΛ. 2511105215 - ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΑΓΟΡΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 30 €
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΓΙΑ ΑΓΟΡΕΣ ΕΩΣ 12 ΑΤΟΚΕΣ ΔΟΣΕΙΣ

 0,00€
ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ
  Το καλάθι σας είναι άδειο.
> Αρχική > Blog / MotoRacing > MOTO BRANDS - ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΕΣ ΜΗΧΑΝΗΣ

Γρανάζια αλουμινίου JT: Καινοτομία και απόδοση σε κάθε διαδρομή


12/06/2024
Γρανάζια αλουμινίου JT: Καινοτομία και απόδοση σε κάθε διαδρομή


"Τα γρανάζια JT είναι τα Νο 1 σε παραγωγή after market γραναζιών παγκοσμίως. Η βελτίωση της ποιότητας των υλικών, της κοπής, της σκλήρυνσης, του φινιρίσματος αλλά και της τεχνολογίας παραγωγής των γραναζιών είναι συνεχής για να ανταποκρίνονται στις δαρκώς αυξανόμενες απαιτήσεις των σύγχρονων μοτοσυκλετών."


Η εταιρεία JT Sprockets είναι μια από τις κορυφαίες εταιρείες στην κατασκευή γραναζιών για μοτοσυκλέτες και άλλα οχήματα, με την αφοσίωσή της στην ποιότητα και την απόδοση να είναι αδιαμφισβήτητη. Τα γρανάζια αλουμινίου JT είναι ειδικά σχεδιασμένα για να προσφέρουν κορυφαία απόδοση, αξιοπιστία και αντοχή, καθιστώντας τα μια δημοφιλή επιλογή μεταξύ των αναβατών και των μηχανικών.

Πλεονεκτήματα των Γραναζιών Αλουμινίου JT

1. Ελαφρότητα και Απόδοση: Ένα από τα κύρια πλεονεκτήματα των γραναζιών αλουμινίου είναι το μειωμένο βάρος τους σε σύγκριση με τα παραδοσιακά ατσάλινα γρανάζια. Αυτό σημαίνει ότι το συνολικό βάρος του οχήματος μειώνεται, βελτιώνοντας την επιτάχυνση και την απόκριση του κινητήρα. Ειδικά σε αγωνιστικές εφαρμογές, το χαμηλότερο βάρος μπορεί να κάνει τη διαφορά μεταξύ νίκης και ήττας.

2. Αντοχή στη Διάβρωση: Το αλουμίνιο είναι εγγενώς ανθεκτικό στη διάβρωση, σε αντίθεση με το ατσάλι που μπορεί να σκουριάσει αν δεν προστατεύεται σωστά. Αυτό σημαίνει ότι τα γρανάζια αλουμινίου έχουν μεγαλύτερη διάρκεια ζωής και απαιτούν λιγότερη συντήρηση, ειδικά σε περιβάλλοντα με υγρασία ή αλατόνερο.


3. Ανθεκτικότητα Υψηλής Απόδοσης: Η JT χρησιμοποιεί κράματα αλουμινίου υψηλής ποιότητας και προηγμένες τεχνολογίες κατεργασίας για να διασφαλίσει ότι τα γρανάζια της είναι εξαιρετικά ανθεκτικά και ικανά να αντέχουν στις πιέσεις της καθημερινής χρήσης, καθώς και στις ακραίες συνθήκες αγωνιστικών εφαρμογών.


4. Ακρίβεια Κατεργασίας: Τα γρανάζια της JT κατασκευάζονται με απόλυτη ακρίβεια, εξασφαλίζοντας ότι ταιριάζουν τέλεια με την αλυσίδα και τα άλλα εξαρτήματα της μετάδοσης κίνησης. Αυτό μειώνει τη φθορά και βελτιώνει την απόδοση του συστήματος μετάδοσης.




Τεχνολογικές Καινοτομίες

Η JT Sprockets επενδύει συνεχώς στην έρευνα και την ανάπτυξη για να διασφαλίσει ότι τα προϊόντα της παραμένουν στην αιχμή της τεχνολογίας. Οι καινοτομίες της περιλαμβάνουν:

CNC Κατεργασία: Η χρήση CNC μηχανών για την κατεργασία των γραναζιών εξασφαλίζει απόλυτη ακρίβεια και υψηλή ποιότητα επιφάνειας.

Θερμική Επεξεργασία: Ορισμένα γρανάζια υποβάλλονται σε θερμική επεξεργασία για να βελτιώσουν την αντοχή και τη διάρκεια ζωής τους.


Ειδικές Επικαλύψεις: Εφαρμογές όπως η ανοδίωση χρησιμοποιούνται για την περαιτέρω βελτίωση της αντοχής στη διάβρωση και την αισθητική των γραναζιών


Εφαρμογές και Χρήση

Τα γρανάζια αλουμινίου της JT είναι ιδανικά για:

Αγωνιστικές Μοτοσυκλέτες: Όπου η μείωση του βάρους και η βελτίωση της απόδοσης είναι κρίσιμη.

Δρόμου και Off-Road Μοτοσυκλέτες:
Λόγω της αντοχής και της αντίστασης στη διάβρωση, τα γρανάζια αλουμινίου είναι εξαιρετικά για χρήση σε διάφορες συνθήκες.

Προσαρμοσμένες Εφαρμογές: Για αναβάτες που επιθυμούν να προσαρμόσουν τις μοτοσυκλέτες τους για βέλτιστη απόδοση και μοναδικό στυλ.






Τα γρανάζια αλουμινίου JT αντιπροσωπεύουν την τελειότητα στη σχεδίαση και την κατασκευή γραναζιών. Προσφέροντας μια ιδανική ισορροπία μεταξύ ελαφρότητας, αντοχής και ανθεκτικότητας, τα γρανάζια αυτά είναι μια εξαιρετική επιλογή για κάθε αναβάτη που επιδιώκει την καλύτερη δυνατή απόδοση από τη μοτοσυκλέτα του. Με τη συνεχή δέσμευσή της στην ποιότητα και την καινοτομία, η JT Sprockets συνεχίζει να ηγείται στον τομέα της κατασκευής γραναζιών.

Το Motoracing.gr έχει μεριμνήσει ώστε να σας παρέχει όλη την γκάμα των αλυσογράναζων της εταιρείας JT, συμφώνα με τις εκαστοτε ανάγκες των αναβατών και πάντα σε λογικές τιμές. Η μεγάλη γκάμα της εταιρείας JT περιλαμβάνει αλυσίδες κίνησης, γρανάζια εμπρός και πίσω για μοτοσυκλέτες και παπάκια, σετ κίνησης για κάθε μοντέλο μοτοσυκλέτας και πάπιας (περιλαμβάνει γρανάζι εμπρός & πίσω, συν αλυσίδα κίνησης), καθώς και δισκόπλακες οι οποίες είναι συνυφασμένες με το το όνομα και το κύρος της JT.

Ταυτόχρονα το έμπειρο προσωπικό μας και ο άριστα εκπαιδευμένος σε θέματα μοτοσυκλετών υπεύθυνος, μπορούν να σας εξυπηρετήσουν σε κάθε σας απορία στο τηλ. 2510200570 & info@motoracing.gr.


« Επιστροφή




ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ
Για αγορές άνω των 30€
ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΕΠΙΣΤΡΟΦΩΝ
ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΕΠΙΣΤΡΟΦΩΝ
Σε 14 ημερολογ. ημέρες
ΑΣΦΑΛΕΙΣ ΣΥΝΑΛΛΑΓΕΣ
ΑΣΦΑΛΕΙΣ ΣΥΝΑΛΛΑΓΕΣ
Με πιστωτική κάρτα
© 2023 motoparts33.gr Κατασκευη eshop by infocus
Back To Top
58
gr
COOKIE DIALOG