ΤΗΛ. 2511105215 - ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΑΓΟΡΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 30 €
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΓΙΑ ΑΓΟΡΕΣ ΕΩΣ 12 ΑΤΟΚΕΣ ΔΟΣΕΙΣ

 0,00€
ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ
  Το καλάθι σας είναι άδειο.
> Αρχική > Blog / MotoRacing > MOTO BRANDS - ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΕΣ ΜΗΧΑΝΗΣ

Γνήσια λιπαντικά Honda για μοτοσυκλέτες & scooter


07/10/2022
Γνήσια λιπαντικά Honda για μοτοσυκλέτες & scooter


''Γνήσια λάδια μοτοσυκλέτας Honda για την καλύτερη λειτουργία και προστασία του κινητήρα σας. Η
Honda, o μεγαλύτερος κατασκευαστής κινητήρων στον κόσμο, έχει δημιουργήσει μία ολοκληρωμένη σειρά λιπαντικών Honda τα οποία εξασφαλίζουν τη μέγιστη απόδοση και μακροζωία των κινητήρων σε μηχανές, σκούτερ και παπάκια της εν λόγω εταιρείας.''


Η μακροζωία του κινητήρα εξαρτάται απόλυτα από το λάδι....



Εάν θέλετε να είστε σίγουρος ότι το μοτέρ θα βγάλει τουλάχιστον τα προβλεπόμενα από τον κατασκευαστή χιλιόμετρα χωρίς καν να ανοιχτεί για επισκευή ελατηρίων, τσιμουχών κτλ. πρέπει να είστε πολύ προσεκτικοί με τα λάδια που επιλέγετε. Τα λάδια έχουν γίνει πλέον τόσο σύγχρονα που καλύπτουν μεγάλο εύρος θερμοκρασιών λειτουργίας ακόμη κι αν έχουν ονομαστικά χαμηλό ιξώδες. Ήδη το ορυκτέλαιο 20w50, που είναι το πιο φθηνό, πλέον είναι σχεδόν απαρχαιωμένο, ειδικά ως ιξώδες, και χρησιμοποιείται σε πολύ παλιούς ή πολύ ιδιαίτερους σπάνιους καινούργιους κινητήρες.

Οι περισσότερες μοτοσυκλέτες, τα scooter και τα παπιά Honda παίρνουν 10w40 ή πλέον 10w30. Πρέπει επίσης να συνειδητοποιήσετε οτι το λάδι αφού είναι τόσο σημαντικό, δεν το παίρνουμε από οπουδήποτε που δεν ξέρουν να μας συμβουλέψουν. Ένα απλό παράδειγμα: Ξέρετε να ξεχωρίσετε ποιο λάδι έχει προδιαγραφές για scooter και ποιο έχει προδιαγραφές για moto; Ξέρετε ότι αν από λάθος βάλετε του scooter σε moto, μπορεί να αρχίσει να πατινάρει; Η διαφορά τους είναι ότι τα λάδια για scooter που δεν έχουν δίσκους συμπλέκτη κτλ. δεν φέρουν πρόσθετα που είναι για τον συμπλέκτη. Αυτό σημαίνει ότι λιπαίνουν καλύτερα το scooter σας και προσφέρουν μακροζωία και οικονομία. Αντιθέτως αν αυτό μπει σε μοτοσυκλέτα εφόσον δεν έχει τις ιδιότητες που πρέπει, θα χάσετε την σωστή απόδοση τουλάχιστον του συμπλέκτη. Στις συσκευασίες των λιπαντικών αυτό αναφέρεται ως JASO-MB ή JASO-MA ανάλογα την περίπτωση.

Επειδή ο καθένας δεν είναι υποχρεωμένος ως χρήστης του οχήματος να διαθέτει τις απαιτούμενες τεχνικές γνώσεις, μπορεί απλά για να είναι σίγουρος να επιλέγει τα γνήσια λάδια που προσφέρουν οι κατασκευαστές αφού κι αυτά κυμαίνονται στις ίδιες τιμές με τα υπόλοιπα λάδια της αγοράς.

Η Honda από την πλευρά της, ως o μεγαλύτερος κατασκευαστής κινητήρων στον κόσμο, έχει δημιουργήσει μία ολοκληρωμένη σειρά λιπαντικών Honda τα οποία εξασφαλίζουν τη μέγιστη απόδοση και μακροζωία των κινητήρων όλων των οχημάτων της εταιρείας.




Πιο συγκεκριμένα η χρήση των λιπαντικών Honda εξασφαλίζει:

 - Τη μέγιστη απόδοση και προστασία του κινητήρα


 - Αυξάνει την αποδοτικότητα του καυσίμου


 - Μειώνει τα βλαβερά καυσαέρια


 - Προστατεύει τον κινητήρα σε ακραίες συνθήκες λειτουργίας


 - Πληροί τις αυστηρές προδιαγραφές Honda


 - Προτείνεται ως το μοναδικό λιπαντικό για τους νέους υβριδικούς κινητήρες Honda


 - Αποτρέπει τη δημιουργία κατάλοιπων και πίσσας

Επίσης η Honda Motor Co. έχει δημιουργήσει μία ολοκληρωμένη σειρά λιπαντικών για όλα τα μοντέλα της οικογένειας Honda προδιαγραφών: 10W-30 & 10W-40 καθώς και λιπαντικό για τους υβριδικούς κινητήρες, το Honda Green Oil, το οποίο χρησιμοποιείται αποκλειστικά και μόνο στα υβριδικά μοντέλα της εταιρείας. To Honda Green Oil χάρη στο χαμηλό ιξώδες, προσφέρει οικονομία στην κατανάλωση καυσίμων και μείωση στις εκπομπές των καυσαερίων και CO2.

Η οικογένεια των λιπαντικών Honda περιλαμβάνει παράλληλα:

 - Υγρό φρένων

 - Βαλβολίνη για χειροκίνητο κιβώτιο ταχυτήτων

 - Βαλβολίνη αυτομάτου κιβωτίου ταχυτήτων καθώς επίσης και

 - Βαλβολίνη κιβωτίου συνεχούς μεταβαλλόμενων σχέσεων- CVT

 - Βαλβολίνη Διαφορικού

 - Αντιψυκτικό υγρό (παραφλού)

Μέγιστη απόδοση με κάθε σταγόνα

Τα γνήσια λιπαντικά της Honda σε συνδυασμό με τα γνήσια ανταλλακτικά και αξεσουάρ εξασφαλίζουν μέγιστη λίπανση, απόδοση, αξιοπιστία και διάρκεια ζωής στη μηχανή σας.

Σας συνιστούμε τα service και η συντήρηση της μοτοσυκλέτας σας να τα πραγματοποιούνται από εξουσιοδοτημένους τεχνικούς, γιατί έτσι διασφαλίζεται η τοποθέτηση των γνήσιων λιπαντικών και ανταλλακτικών Honda. Και πάντα να θυμάστε προστατέψτε την περιουσία σας και επιμείνετε πάντοτε στη χρήση γνήσιων λιπαντικών και υγρών της Honda όταν αφήνετε τη μηχανή σας στο σέρβις.


Το συνεργείο του Motoracing με έδρα την πόλη της Καβάλας λειτουργεί από σήμερα ως αντιπρόσωπος και εξειδικευμένος συνεργάτης των γνήσιων ανταλλακτικών - λιπαντικών Honda. Μπορείτε να εξασφαλίσετε λοιπόν για την Honda σας υψηλής ποιότητας συντήρηση και επισκευή στα χέρια του εξουσιοδοτημένου προσωπικού μας.



 

Περισσότερες πληροφορίες


www.motoracing.gr


Κ. Τσολάκη 20 

65403 Καβάλα


Τηλ.: 2510200570


Email:info@motoracing.gr




 


« Επιστροφή




ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ
Για αγορές άνω των 30€
ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΕΠΙΣΤΡΟΦΩΝ
ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΕΠΙΣΤΡΟΦΩΝ
Σε 14 ημερολογ. ημέρες
ΑΣΦΑΛΕΙΣ ΣΥΝΑΛΛΑΓΕΣ
ΑΣΦΑΛΕΙΣ ΣΥΝΑΛΛΑΓΕΣ
Με πιστωτική κάρτα
© 2023 motoparts33.gr Κατασκευη eshop by infocus
Back To Top
58
gr
COOKIE DIALOG