ΤΗΛ. 2511105215 - ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΑΓΟΡΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 30 €
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΓΙΑ ΑΓΟΡΕΣ ΕΩΣ 12 ΑΤΟΚΕΣ ΔΟΣΕΙΣ

 0,00€
ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ
  Το καλάθι σας είναι άδειο.
> Αρχική > Blog / MotoRacing > SCOOTER KYMCO

ATV-γουρούνες: Τετράτροχα οχήματα εντός και εκτός δρόμου!!


20/05/2024
ATV-γουρούνες: Τετράτροχα οχήματα εντός και εκτός δρόμου!!


"Η ονομασία "γουρούνες" είναι μια ανεπίσημη ονομασία για τα τετράτροχα οχήματα παντός εδάφους ATV. Η ονομασία προέρχεται ίσως από το σχήμα τους, που θυμίζει κάπως γουρούνι."


Τα ATV είναι οχήματα με τέσσερις τροχούς και κινητήρα, ικανά να κινούνται σε διάφορες επιφάνειες, όπως χώμα, λάσπη, άμμο και χιόνι. Χρησιμοποιούνται για ποικίλους σκοπούς, όπως:

Αγροτικές εργασίες:
μεταφορά προϊόντων και εφοδίων, βοήθεια σε ελαφριές εργασίες, ρυμούλκηση ρυμουλκούμενων μηχανημάτων.

Αναψυχή:
εκτός δρόμου οδήγηση, περιηγήσεις στη φύση, ψάρεμα, κυνήγι.

Επαγγελματική χρήση:
από πυροσβεστικές υπηρεσίες, δασοφυλάκες, σωστικά συνεργεία, εταιρείες κοινής ωφέλειας.

Στην Ελλάδα, τα ATV διακρίνονται σε αγροτικά και μη αγροτικά. Τα αγροτικά ATV έχουν ειδικές ευνοϊκές διατάξεις, όπως χαμηλότερο τέλος κυκλοφορίας και δυνατότητα κυκλοφορίας σε αγροτικούς δρόμους.


Η εταιρεία KYMCO είναι μια ταϊβανέζικη εταιρεία που κατασκευάζει μοτοσυκλέτες, σκούτερ και ATV. Η εταιρεία ιδρύθηκε το 1964 και έχει εξελιχθεί σε έναν από τους μεγαλύτερους κατασκευαστές δίτροχων οχημάτων στον κόσμο, πλέον φημίζεται για την ευρεία γκάμα ATV της σειράς MXU, από μικρά μοντέλα εργασίας έως ισχυρά οχήματα παντός εδάφους. Τα ATV KYMCO είναι γνωστά για την αξιοπιστία, την απόδοση και την προσιτή τιμή τους. Σε γενικές γραμμές τα ATV MXU της Kymco είναι Αll Terrain Vehicle, (ATV) που θα σε πάνε όπου το ζητήσεις. Είναι ακούραστοι εργάτες που δεν μασάνε από δυσκολίες και σκληροτράχηλες επιφάνειες.


Μερικά από τα πιο δημοφιλή μοντέλα ATV KYMCO είναι:


Το MXU 700i EPS 4WD Euro 5 αυτόματο: Ένα ισχυρό ATV 700cc που είναι ιδανικό για εργασία και αναψυχή


Το MXU 550i 4WD Euro 5 αυτόματο: Ένα ευέλικτο ATV 550cc που είναι κατάλληλο για διάφορες εφαρμογές


Το MXU 465i 4WD Euro 5 αυτόματο: Ένα προσιτό ATV 450cc που είναι ιδανικό για αρχάριους



Από την άλλη η εταιρεία TGB (“Taiwan Golden Bee”) ιδρύθηκε το 1965 ως “Taiwan Vespa Co Ltd” με άδεια από την Ιταλική Piaggio να κατασκευάζει τα Scooter της Vespa για την αγορά της Taiwan. Το 1978 η εταιρεία μετονομάστηκε σε TGB Co Ltd και άμεσα ξεκίνησε την παραγωγή των δικών της οχημάτων. Ως εξειδικευμένος κατασκευαστής υψηλής ποιότητας συστημάτων CVT, η TGB, εκτός του να κατασκευάζει τα δικά της οχήματα, είναι και ο κύριος προμηθευτής τέτοιων συστημάτων και άλλων κατασκευαστών, όπως Piaggio, Rotax, Can-Am, Peugeot, Polaris κ.α. Η TGB έχει εξελιχθεί παγκοσμίως σε έναν από τους κορυφαίους κατασκευαστές ATV, με παρουσία στην ευρωπαϊκή αγορά για περισσότερα από 30 χρόνια. Ακολουθώντας τη φιλοσοφία της εταιρείας «Play Different», τα οχήματα της TGB ενσωματώνουν πρωτοποριακές τεχνολογίες και σχεδιαστικά χαρακτηριστικά. Όπως για παράδειγμα το τιμόνι με την ηλεκτρική υποβοήθηση (ΕPS), που το έφερε στο προσκήνιο σε μια προσπάθεια να κάνει τον χειρισμό του οχήματος πολύ πιο εύκολο και ασφαλή.


Tα πιο δημοφιλή μοντέλα ATV TGB που έχουν γίνει ανάρπαστα είναι:


Το Blade 600 SLX Euro 5: Ένα ευέλικτο ATV 600cc που είναι κατάλληλο για διάφορες συνθήκες και δρόμους.


Το Blade 600LT EPS Euro 5: Ένα ATV 600cc που είναι σχεδιασμένο για εργασία και ρυμούλκηση.


Σε κάθε περίπτωση σας συνιστούμε πριν αγοράσετε ή ένα ATV, να βεβαιωθείτε ότι:


Έχετε λάβει την κατάλληλη άδεια οδήγησης: Για να οδηγήσετε ATV σε δημόσιους δρόμους, χρειάζεστε άδεια οδήγησης μοτοσυκλέτας (κατηγορίας Α).


Το ATV να είναι κατάλληλο για τις ανάγκες σας: Σκεφτείτε για ποιον σκοπό θα χρησιμοποιήσετε το ATV και επιλέξτε ένα μοντέλο με τα κατάλληλα χαρακτηριστικά.


Φοράτε τον κατάλληλο εξοπλισμό: Για την ασφάλειά σας, φροντίστε να φοράτε κράνος, γάντια, μπότες και άλλα προστατευτικά ρούχα.

Το MotoRacing.gr είναι επίσημο εξουσιοδοτημένο κατάστημα των εταιρειών Kymco και TGB στην Καβάλα και ειδικεύεται σε πωλήσεις, service (με ηλεκτρικό διαγνωστικό έλεγχο), αξεσουάρ και γνήσια ανταλλακτικά και επομένως μπορείτε να βρείτε άμεσα και αξιόπιστα την γκάμα ATV των εταιρειών Kymco και TGB.

Στο κατάστημά επίσης θα βρείτε και τα τετράτροχα οχήματα Buggy SSV FX400 της Fang Power, σ
ε μοναδικές τιμές και πλούσια δώρα!! 

Περισσότερες πληροφορίες

www.motoracing.gr

Κ. Τσολάκη 20 

65403 Καβάλα


Τηλ.: 2510200570


Email:info@motoracing.gr



 

 

 

 

 


« Επιστροφή




ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ
Για αγορές άνω των 30€
ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΕΠΙΣΤΡΟΦΩΝ
ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΕΠΙΣΤΡΟΦΩΝ
Σε 14 ημερολογ. ημέρες
ΑΣΦΑΛΕΙΣ ΣΥΝΑΛΛΑΓΕΣ
ΑΣΦΑΛΕΙΣ ΣΥΝΑΛΛΑΓΕΣ
Με πιστωτική κάρτα
© 2023 motoparts33.gr Κατασκευη eshop by infocus
Back To Top
58
gr
COOKIE DIALOG